Wpis z mikrobloga

#longboard #pojazdyelektryczne #deskorolka #pytaniedoeksperta #kiciochpyta

Koowhell onyx vs (nie wiem który jest najlepszy) Ownboard vs Meepo

Które na pierwszą deskę i dlaczego? Pan Klawiatur najmniej poleca Onyxa z tej trójki ale chyba tylko jego można normlanie zakupić w Polsce (chociaż ostatnio jest wykupywany ciągle).
Ownboard i Meepo kosztują 400-450$ czyli taniutko a za Koowheela musiałbym dołożyć z 800zl (za to kupie ochraniacze, kask i może coś zostanie na jakieś dodatki typu światla).
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@akg45: Wolę nie kupować od osoby prywatnej, więcej pierdzelenia się jeżeli coś się nie będzie zgadzać. Ale dziękuje za info :)
Naprawdę nie ma w Polsce sklepów z większym wyborem desek niż Evolve i Koowheel?
  • Odpowiedz
@MemoryStick: jak coś się nie będzie zgadzać gwarancje realizujesz przez siebie. Każda deska od nich ma ID. Ponad to tak jak się chwalą na stronie jak masz z czymś problem to piszesz do nich z czym, a oni wysyłają ci nową cześć za free (np baterie).
  • Odpowiedz
@akg45: Bardziej mi chodzi o sam zakup z osobą prywatną jak np. coś się nie zgadza albo są jakieś wady ukryte. W takim przypadku wolałbym kupić coś na miejscu od osoby prywatnej.
Znasz jakieś sklepy w EU z deskami innymi niż Evolve? Chciałbym się zamknać w maksimum 3000 pln (razem z kaskiem etc).
  • Odpowiedz
@MemoryStick: ta deska z aukcji to świeży import. Wyjęta z kartonu do zdjęć. Bez wad ukrytych. Sprawdziłem ją i jest wszystko OK. Tak jak producent wysyła tyle że nie trzeba czekać miesiąca na dostawę i bawić się z walutami itp...
  • Odpowiedz