Wpis z mikrobloga

Polecam Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon. Głownym bohaterem jest kościotrup. Ginie on przy próbie obrony swojej pani sukubicy. Z zaskoczeniem odkrywa jednak, że po "śmierci" cofnął się 20 lat do tyłu gdy został przywołany przez początkującą nekromatkę którą zaraz po tym zamordowano. Posiadajac moc wracania do momentu swojego "narodzenia" podejmuje kolejne próby obronienia swoich dwóch "pań". Fajna stylistyka, niezła akcja, polecam te kościotrupowe re:zero.
#anime #manga
Garindor - Polecam Skeleton Soldier Couldn't Protect the Dungeon. Głownym bohaterem j...

źródło: comment_ByTebR5fTH5whQkwAsnKaJTRIim3h9YP.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Garindor Niedawno oglądałem, nie wiem jeszcze gdzie najwygodniej by się to czytało. Może nasz podobne?, ogólnie wszystko z kościami przypada mi do gustu, lubię Isekai, nekromantów, czy szansę na drugie życie, o ile nie jest to echi.
  • Odpowiedz
  • 1
@SaintWykopek: do czytania najwygodniejsza chyba mangakatana.
Z klimatów z nekromancją kojarzę Solo Leveling; Necromancer's Evolutionary Traits; Heresy; The Undead Lord of the Palace of Darkness (niestety urwana seria a ciekawie się zapowiadała)
No a isekajów to mnówstwo jest, wymieniając kilka ciekawszych Ending Maker; The World After the Fall; My Uncle in Another World; The 31st Piece; Her Majesty's Swarm; Her Summon; Dungeon Odyssey
Z "drugich żyć": The Dark Magician Transmigrates;
  • Odpowiedz