Aktywne Wpisy

Sharazsugar +3
Poznałam dzisiaj nową laskę w kawiarni na uczelni - Zuzia, pierwszak z psychologii. Siadła przy moim stoliku bo nie było miejsca i od razu zaczęła gadać. I wecie co... czułam się jakbym słuchała siebie sprzed 100 lat lol
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Ta dziewczyna to jest jakaś maszyna do plotek - przez godzinę opowiadała mi kto z kim na roku, że Kuba z jej grupy ma fajne oczy, że w weekend była na jakiejś imprezie w akademiku
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Po kilku dobrych latach wynajmowania, wygląda na to, że trzeba rozejrzeć się za własnym M w Poznaniu.
Jestem w tym temacie kompletnie zielony i chciałbym podpytać o Wasze doświadczenia z tym tematem, najlepiej dotyczące rynku mieszkań w Poznaniu, ale wszelkie rady będą dla mnie cenne.
Chciałbym poszukiwać czegoś 2pokojowego, do 50m2 (na więcej nie stać i nie potrzeba xD) w cenach do 300k (połowa moja w gotówce, połowa pożyczona po rodzinie) z ew. pewnym zakresem kredytowania, ale wiadomo, chciałbym tego uniknąć.
#poznan #mieszkanie #nieruchomosci #pytaniedoeksperta #kiciochypyta #szukaniemieszkania
Komentarz usunięty przez autora
@sin89: Ale to dopiero za 10 lat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
i mówię to jako osoba która mieszkania szuka od pół roku. nowe bloki to niestety minimum 400k (2p+ak) lub 500k (3p+k) i jakby tego było mało, to zakupu trzeba dokonać dwa lata przed oddaniem kluczy (Budimex, ATAL)
i najprawdopodobniej też się wstrzymam
Lokalizacja ok, cena ok, sprawdź sobie