Wpis z mikrobloga

#projektewa #przegryw #tinder #eksperymentspoleczny
Zainspirowany przez grono naszych przegrywów którzy śmiało i odkrywczo zakładają fejkowe konta żeńskie i męskie na tinderach itp celem "badań społecznych" postanowiłem się zabawić tak jak oni.

Założenia: Zrobiłem na tinderze profil "Ewy", szarej myszki 7/10 dla której liczy się charakter a nie 19 cm beniz chada. "Ewa" jest spokojną, pozytywnie nastawioną do świata różową której nie przeszkadza 171cm w kapeluszu, zakola i tym podobne wady. Pochodzi z dużego miasta, jest nieskalana penisem.

Cele: Oczywiście mój ubaw oraz finalnie chęć zebrania jak największej ilości przegrywów w jednym miejscu i czasie. No i oczywiście pokazanie naszym przegrywowym eksperymentatorom że i ich może dopaść "niewidzialna ręka nauki" ;)

-Wszystkie dane "Ewy" będą zmieniane celem uniknięcia możliwości wykrycia fejka i zniekształcenia hmm "wyników eksperymentu"
-Oczywiście będę się dzielił postępami Ewy, jednakże nie będę udostępniał żadnych danych identyfikacyjnych delikwentów/zdjęć umożliwiających rozpoznanie etc.
-Kierowanie mnie do psychiatry może i jest wskazane jednakże nie wybieram się.
-Nie, nie jestem homo. Mam różowego.

Wstępny szkic projektu:
https://www.wykop.pl/wpis/33453385/przegryw-tinder-eksperyment-jako-iz-nasze-stulejki/
  • 12
@Ploop: Niektórzy chodzą do zoo, inni oglądają seriale, inni jeszcze przeglądają wypoki. A niektórzy traktują przegrywów jak myszki laboratoryjne i sprawdzają jak się zachowają. Każdy ma swój sposób na spędzanie wolnego czasu. Tak więc nie wiem skąd Twojej spostrzeżenia dotyczące mojego życia ;) Zaś ciekawostką jest moje spostrzeżenia że nie widziałem nigdzie Twojego wpisu negującego "eksperymenty" prowadzone przez przegrywów, zaś przy moim Cię dupa boli. Wyjaśnisz dlaczego ?