Aktywne Wpisy
Davvs +993
karpiniusz +277
Sąsiad nosacz dzwonił przez domofon żebym przeparkował bo zająłem mu "jego miejsce". Odmówiłem bo to zwykle osiedle i nie ma tu prywatnych miejsc (każdy parkuje gdzie akurat wolne). Postanowił mnie więc zastawić. Półgodziny później najwyraźniej stwierdził że mam za dużo miejsca i jakoś wyjadę więc przeparkował jeszcze bliżej. Straż miejska wezwana, czekam na rozwój sytuacji (może sam dostanę mandacik ale warto będzie) ( ͡º ͜ʖ͡º)
#bekazpodludzi #
#bekazpodludzi #

![[AMA] Paweł Fajdek, pięciokrotny mistrz świata w rzucie młotem](https://wykop.pl/cdn/c0834752/cb6c48282d3c4c70261f8afb5f9fa77e36d122724502ac5937f39f268d049939,q70.jpg)

Zainspirowany przez grono naszych przegrywów którzy śmiało i odkrywczo zakładają fejkowe konta żeńskie i męskie na tinderach itp celem "badań społecznych" postanowiłem się zabawić tak jak oni.
Założenia: Zrobiłem na tinderze profil "Ewy", szarej myszki 7/10 dla której liczy się charakter a nie 19 cm beniz chada. "Ewa" jest spokojną, pozytywnie nastawioną do świata różową której nie przeszkadza 171cm w kapeluszu, zakola i tym podobne wady. Pochodzi z dużego miasta, jest nieskalana penisem.
Cele: Oczywiście mój ubaw oraz finalnie chęć zebrania jak największej ilości przegrywów w jednym miejscu i czasie. No i oczywiście pokazanie naszym przegrywowym eksperymentatorom że i ich może dopaść "niewidzialna ręka nauki" ;)
-Wszystkie dane "Ewy" będą zmieniane celem uniknięcia możliwości wykrycia fejka i zniekształcenia hmm "wyników eksperymentu"
-Oczywiście będę się dzielił postępami Ewy, jednakże nie będę udostępniał żadnych danych identyfikacyjnych delikwentów/zdjęć umożliwiających rozpoznanie etc.
-Kierowanie mnie do psychiatry może i jest wskazane jednakże nie wybieram się.
-Nie, nie jestem homo. Mam różowego.
Wstępny szkic projektu:
https://www.wykop.pl/wpis/33453385/przegryw-tinder-eksperyment-jako-iz-nasze-stulejki/
@fishery: gratulacje
Homo może i nie jesteś, ale nie masz życia. Pozdrawiam.
@MaddoxX1911: Nic sobie nie udowadniam. Zapewniam sobie rozrywkę.
@Ploop: Mam życie, zdecydowanie lepsze niż beneficjenci mojego eksperymentu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zazwyczaj nie udzielam się w tagu #przegryw, twój wpis zobaczyłem przeglądając mikroblog, wydał mi się śmieszny i żałosny zaraz; stąd mój komentarz.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu