Aktywne Wpisy

Korowiov +3
O kurła....sobie pomyślałem, że Justyna to w moim wieku jest ( ಠ_ಠ) #rolnikszukazony Listów będzie fchuj i czuję że z tą męską energią to będą j---a jeszcze xD

qciek +1
#gry Dobra, każdy swój wysryw. Tu wrzuca, wrzucę i ja. 3 gry na "S", których nikt już nie pamięta:
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?
System shock
Singularity
Summoner
O ile 1 łatwe, 2 mniej, to ciekaw jestem, ile osób ten trzeci kojarzy?

Wystartował pierwsze w Polsce gravelowy ultramaraton rowerowy - Wisła 1200 km!
Ja kibicuję koledze z #polskiklubmtb nr. 165, który postanowił wystartować w tej imprezie. Rozpoczeli o 8 rano i czołowka ma już prawie 100 km na liczniku. Wszystkich można śledzić na mapce live. Kto chętny sprówać za rok? No i jak się podoba to oczywiście śmiało proszę wykopać znalezisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
wisla1200.pl
GPS - Live tracker
#rower #rowerowawarszawa #rowerowyrownik #rowerowetrojmiasto #rowerowykrakow #szosa #szosowawarszawa #mtb #mtbmarathon oraz goscinne info dla #acleague bo nie tylko simracingiem człowiek żyje (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
źródło: comment_bb7RKColAHq0NF3z7OhS3c5gW3KK47vu.jpg
Pobierzźródło: comment_Co2CxgXe6rrn80741BDGNWOKjT8J1uhC.jpg
Pobierz48h spoko ale średnia powalająca nie będzie to nie szosa żeby zrobić bałtyk bieszczady tour na raz :)
https://www.strava.com/activities/1644924579
@LKRISS:
Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu #rrtech.
Możesz od razu zmienić tag #rowerowyrownik na #rrtech, edytując swój wpis.
Na tagu #rowerowyrownik odpowiedzi nie udzielamy (sluży on tylko do wpisywania
@LKRISS:
Twój wpis wygląda na błędny i nie zostanie uwzględniony w statystykach. Prosimy o stosowanie się do kilku prostych zasad.
Jeśli masz pytanie lub pomysł na rozwój rowerowego równika, użyj tagu #rrtech.
Możesz od razu zmienić tag #rowerowyrownik na #rrtech, edytując swój wpis.
Na tagu #rowerowyrownik odpowiedzi nie udzielamy (sluży on tylko do wpisywania
Jest jakiś limit czasowy? Bo mam wrażenie że niektórzy to dojadą dopiero na przyszły weekend.
https://www.facebook.com/PolskiKlubMTB/posts/1727784824007861