Aktywne Wpisy

krucjan +381
Mirki zakwalifikowałem się do finału jedzenia kebaba 3kg na czas, 18 drużyn dwuosobowych walczyło, 4 przeszły do finału.
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
Pół godziny przerwy i zaraz będę walczył o 1000zł, trzymajcie kciuki. 😇🌯
#kebab #jedzenie #jedzzwykopemem #jedzzkrucjanem
źródło: temp_file2094324363471669633
Pobierz
Raisei-chan +37
co za k---a beznadziejny mood
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
za rok będzie dokładnie 10 lat jak moje życie zmieniło się o... no właśnie o ile stopni? bo tak sobie powoli zdaje sprawę, że bez względu jaką drogę życiową bym wtedy obrała, jakiejkolwiek nie podjęła decyzji to moje życie wylądowałoby w tym samym miejscu co teraz
nic się zupełnie nie wydarzyło przez te 10 lat, dosłownie zostały mi one wyjęte z życia i czuje się jakby 10 lat temu
źródło: 1bf3845487b2473941e667bab8aab950
Pobierz

Matma podstawa - 92%
Angielski rozszerzenie - 86%
Geografia rozszerzenie - 55%
#uwr #geologia #studia #studbaza #matura
@Valle: Nie jestem do końca zdecydowany nad branżą, chociaż myślę że właśnie szedłbym w kierunki surowcowym bądź naukowo-badawczym. W dalszej perspektywie może raczkującym górnictwem kosmicznym, interesuję się tymi sprawami i myślę że mógłbym czerpać satysfakcję z pracy przy czymś takim. Chociaż tu nawet
na studiach geologicznych nie dowiesz się o tym nic więcej, niż możesz znaleźć w publikacjach w internecie
@sprynek: Wiadomo, ale rozszerzenia tylko z geografii i angielskiego raczej za bardzo nie pomagają w dostaniu się na te kierunki. No i z programowaniem to jestem trochę na bakier.
Wydaje mi się że nie
Ale jeśli chcesz iść w surowce to nie szedłbym na inżynierię, tylko na zwykłą geologię