Wpis z mikrobloga

Tak się zastanawiam #xiaomi #miband 3 czy #amazfit bip? Te pierwszy napewno mniejszy ale drugi ma ekran z większą ilością informacji i ogólnie jest niezłe wsparcie forum XDA jak tutaj ( https://www.google.co.uk/amp/s/forum.xda-developers.com/smartwatch/amazfit/bip-custom-watchface-music-controls-t3746967/amp/) do przełączania muzyki czy odbierania telefonów czy inne opcje... Pierwszy ma napewno lepszy pulsometr I zczytywanie faz snu podobno amazfit bip ma z tym problem...
  • 5
@dancap bip bez zastanawiania się. Miałem mi banda 2 i to była tragedia z tą godziną. W Bipie godzina wyświetla się caly czas a tarcz jest już kilka tysiecy do wyboru. Sen mierzy kiepsko jak zegarek jest luźny i nie rozpoznaje np. wstania do kibla w nocy ale ogólnie polecam!
@dancap 3 nie jest rewolucja, a ewolucją. Mało znaczące zmiany w porównaniu do 2. W Polsce NFC przynajmniej obecnie nie zadziała. Sam mam BIP i jestem bardzo zadowolony. Przy pomocy dodatkowej aplikacji można sobie konfigurować powiadomienia oraz kliknięcia i w ten sposób można nie tylko uruchomić przełączanie muzyką, ale wyświetla również zmieniane utwory.
@kapslusz Tools & Amazfit. Jest jeszcze 2 apka, ale z niej nie korzystałem to się nie wypowiem. Można ustawić, apka podmienić też znaki zapytania na normalne litery alfabetu łacińskiego i pokazuje kto dzwoni bez zmieniania języka systemu.