Aktywne Wpisy
blinkarA +8
Czasem przeglądam Instagramy moich koleżanek i aż mnie ściska. Wietnam, Tajlandia, Japonia, Dubaj, Nowy Jork, jakieś miasteczka w Portugalii, Islandia, Bali... Jedna wraca, druga leci. Co chwila nowe miejsce, kolorowe zdjęcia, uśmiechy, zachody słońca
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
A ja siedzę i patrzę. Trochę z zazdrością, trochę z żalem. Bo nie mam takiej kasy ani odwagi. Czuję, że coś mnie omija. Że inni żyją pełniej, ciekawiej, a ja tylko oglądam to z boku.
Ciekawa jestem czy
sonko12 +272
Nowo poznanej dziewczynie zdradziłem swoje miejsce z grzybami i kontakt sie urwał

@pawel-niczyporek: mylisz sie i to bardzo mocno. Skradzione przedmioty u konkretnej osoby wskazuja na ta konkretna osobe. Zwierzyna u klusownika wskazuje na konkretna osobe. Badanie DNA z tematu wskazuje na 400 osob w
Zatem nie mylę się ani trochę. :) Przeciwnie - to Ty się mylisz, i to bardzo mocno!
@pawel-niczyporek: zartujesz teraz? W takim wypadku osoby sa uniewinniane a nie skazywane. W polsce mamy zasade domniemania dzialania w dobrej wierze. Oznacza to, ze jesli nie ma dowodow na to ze dana osoba dzialala w
Jeśli chodzi kłusownika czy złodzieja, to nie wiem. Wydaje mi się jednak, choć mogę się mylić, że samo powiedzenie przez nich, że "są niewinni i właśnie odnosili rzeczy" brzmi niewiarygodnie i nie jest podstawą do uniewinnienia.
@pawel-niczyporek: nie jest zadna okolicznoscia obciazajaca musisz sobie z tego zdac sprawe. Takie badanie byloby wzmocnieniem DOWODOW ale samo dowodem by nie bylo.
@pawel-niczyporek:
@grafikulus:
Ja pierdziele, jaki bullshit... Co ty robiłeś na matematyce? Skoro prawdopodobieństwo wynosi 1:100 000, to znaczy, że wynosi 1:100 000.