Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 2
@kamyk2k2 alez oczywiscie masz rację i sie z Toba zgadzam ale ile można być januszem i nie ponosic z tego tytułu konsekwencji?! rycerze dają rade i jest po 60k wyświetleń z resztą caly tag tez je nabija. masz 250k subow to musisz ponosic jakas odpowiedzialnosc spoleczna bo nie kazdy po drugiej stronie monitora umie filtrowac te treści. spójrz na zakres wieku ogladajacych... jak milenialsi maja takie idealy i zaczna brac z
  • Odpowiedz
@TatraMocna: No i ja się doskonale z Tobą zgadzam, bo najbardziej wiesz jaki mnie wkurza argument?? "Co wam przeszkadza"? Ano przeszkadza, bo nie lubię jak mi ktoś mówi ,że kupa to batonik czekoladowy. Więc to co komoda ma zgotowane jest dla niego za to karą, a moim zdaniem ta kara szybko nie minie, jego autorytet jest mocno podkopany i nawet coraz młodsze rycerzyki będą się powoli łapać, że są robieni
  • Odpowiedz
  • 0
@kamyk2k2 no to zbijamy wirtualną piątkę(kurcze starszej daty jestem stąd taka metafora) z racji zgody i czekamy dalej na festiwal oszustwa, klamstwa i podswiadomych wymuszen prezentów. pozdrawiam i zycze milego wieczoru.
  • Odpowiedz
@TatraMocna: No niestety wszystko wskazuje na to,że nie ma co być sentymenalnym bo imby ciąg dalszy nawet dzisiaj. No a skoro grzeszy, to gdzie tu mowa o spowiedzi i postanowieniu poprawy haha. Pozdrawiam również wzajemnie.
  • Odpowiedz
  • 1
@DestroyFacebook raczej jestem bierny, ale staram uczyć się na czyichś błędach więc obserwacja odbiorców vlogow vs zachowanie "tworcy" daje mi ogromną dawkę materialu badawczego:) No może niebierny ale malo aktywny...
  • Odpowiedz