Aktywne Wpisy

Nacho_Libre +6
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
synadama +117
#takaprawda
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
Czyszczenie patyczkiem WILGOTNEGO ucha jest jedną z największych przyjemności cielesnych jakie możemy sobie dostarczyć. Polecam te drewniane - zapewniają bezpieczną zabawę i pełną kontrolę nad stymulacją każdej ze ścianek oraz głębokością penetracji.
źródło: temp_file5629721719170509958
Pobierz

Mireczki mam problem ze sterownikiem Mitsubishi FX2n-16MT. Wykorzystuję go do sterowania oświetleniem i działał dobrze ale ostatnio coś się stentegowało. Raczej nie bez przyczyny jest to, że problemy zaczęły się po burzy.
Dioda CPU-E świeci ciągłym światłem, a przy próbie połączenia z PC dostaje error es:0180840b. "Hard restart" i przełączanie STOP/RUN nic nie daje.
Odłączyłem zasilanie i baterię na kilka godzin i wyglądało że ok. Udało mi się wgrać na nowo program, choć dostałem komunikat o braku pamięci. Chwilę pochodził poprawnie (kila minut) i znowu to samo. Teraz jak wyłączę zasilanie to chwilę pomruga CPU-E i zaświeca się na stałe.
Jakieś sugestie co mogę jeszcze sprawdzić?
Osobiście podejrzewam jakieś problemy z pamięcią skoro udało się go na chwilę uruchomić. W takim wypadku pamięć można chyba wymienić, bo jeśli uszkodzony CPU to pewnie zostaje mi wymiana na nowy.