Aktywne Wpisy

njdnsjdnjs +16
oglądaliście bajkę papirus

Ostatnio powtórzyłem sobie wszystkie części "Obcego", wraz z "Prometeuszem".
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
Obejrzałem też "Obcy:Przymierze"; Tej części nie oglądałem. No i nie zawiodłem się, aczkolwiek nie ma szału w porównaniu z poprzednimi częściami.
Potem wziąłem się za dwie części "Alien vs Predator".
Jedynka to klasyka, ale dwójka była słaba. Pamiętam że miałem kiedyś taką kopię drugiej części, że nic nie było prawie widać na ekranie,
no ale okazało się że niewiele straciłem.
Teraz zastanawiam się
źródło: 152
Pobierz

Drogi mBanku,
Po 9 dniach roboczych dostałem swoje pieniądzę tytuem wynagrodzenia z firmy, która u was ma konto. Winowajcą nie było PKO BP, bo odwiedziłem progi oddziału, gdzie każdymi metodami sprawdzali czy to wina systemu PKO Bank Polski. Wyszło że wszystko ok i dopiero dziś dostaje pieniądze, jak wdrożyliście Apple Pay (przypadek nie sądze).
Czy jest jakieś zadośćuczynnienie za to że byłem bez hajsu oraz za to że miałem nerwicę jak uruchamiałem #ipko albo #iko a tam znikome środki, które umożliwiały mi przeżycie.
#mbank #pkobp #zalesie #nerwy #absurdy