Wpis z mikrobloga

Czas zmiany mojego złomka note 3 snap. ciągle podobny przedział cenowy, więc tak do 600-700zł to jest maksimum jakie dam za telefon. Na początku chciałem xiaomi, no bo wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale w tym segmencie to maksymalnie note 5, nic więcej.
Spodobał mi się Sharp Aquos S2, jest teraz za niecałe 600zł. Ma to co potrzebuje, nfc, niezły aparat no i ciekawie wygląda mimo tego aparatu.
Macie coś ciekawego do polecenia z takich telefonów, obowiązkowo na snapie?
#xiaomi #gearbest #telefony #banggood
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@HaPPe: Kupiłem tego Sharpa S2 kobiecie. Jest zadowolona,a dość powiedzieć, że poprzednio zawsze na coś narzekała. Bateria jest w porządku, aparat też. Telefon fajnie wygląda. Jedyny mankament to angielske menu, ale wiadomo że GBoard używa się po polsku. Już jest, albo zaraz ma być Android Oreo.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@mikeman banggood sprzedaję z wersją multilang na 7.1 z polskim językiem, który ma jednocześnie wsparcie na xda. Jak będą jakieś fajne ficzery na 8 to zmienię najwyżej
  • Odpowiedz
To spoko. Ja kupiłem wcześniej z joybuy i wgrałem ROM tajwański, ale naprawdę ładnie gra i jestem zdania, że za takie pieniądze telefon petarda. Dość wspomnieć, że kosztuje 40% mniej niż Samsung A5, którego kobieta wcześniej używala, a który jest dwa razy wolniejszy, ma słabszą baterię, itd...
  • Odpowiedz
@mikeman: a jeszcze pytanko, jaki ma kolor? bo porzymierzam się do białego, z powodu na ten wzorek i nie widać/czuć za bardzo tego, podobno, paskudnego plastiku jako plecki
  • Odpowiedz
Mam niebieski. No plecki są plastikowe- nie da się zaprzeczyć, ale cały czas patrzę na to w kontekście niecałych 600zł i uważam, że nie ma to znaczenia. Dodam tylko, że lepiej od razu sobie zamówić etui i szkła z chin, bo w Polsce raczej sucho.
  • Odpowiedz