Aktywne Wpisy

schnippen_schnappen +173

OrgStJones +18
Łoniak pokazywał ostatnio, że on umięśniony jest. Najlepiej wyrobioną partię widzę jedną - beerceps ( ͡° ͜ʖ ͡°) #raportzpanstwasrodka
źródło: IMG_6109
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: IMG_6109
PobierzWykop.pl
Hejka.
Kilka miesięcy temu ktoś na Mirko pytał o polecanego dostawcę internetu w okolicach Matecznego/Dębniki/Ludwinów. Z prowadzonej dyskusji w komentarzach wynikło z tego coś ciekawego, niemniej nie mam zapisanego i nie potrafię tego znaleźć :(
Tak więc ktoś poleci ISP tego obszaru(bliżej całodobowego Tesco)? Interesowałoby mnie coś z szybszej oferty.
Nie wiem czy nie było wtedy mowa o Intrino i mieszanych opiniach o ich jakości..
Zasięg w danej lokalizacji możesz zweryfikować tutaj: http://www.plus.pl/mapa-zasieg
@Specjalista_Plus: wciskajcie to g---o gdzie indziej.
Z tego co pamiętam to w tamtych okolicach polecali TMONT, niestety na ten moment także wykupione już przez TOYA.
Nie, niemniej fajna ta strona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@cotosiedzieje:
Znajoma ma podpięty Intrino w swoim bloku(mieszka ode mnie raptem kilka budynków dalej). Prócz ogromnie długiego czasu przyłączenia to te symetryczne 1Gb
@Specjalista_Plus Niestety internet LTE nadal nie jest na tyle stabilny pod względem prędkości i czasów odpowiedzi jak normalny internet kablowy. Jak stacja bazowa
@Specjalista_Plus: O ile najbliższą antenę Plusa mam w odległości 600m to znajduje się ona w dość tłocznym miejscu(sama wieża jest umieszczona przy sporym biurowcu). Przy problemach z łączem stacjonarnym korzystam z LTE w telefonie z innej sieci. Antena 100m bliżej i
@Specjalista_Plus: Mój drogi specjalisto - wciskanie kitów, że ten Internet działa świetnie czy jest najbardziej polecanym Internetem to robienie ludzi w wielkiego owłosionego kutafiona. Nie znam nikogo spośród grubiej ilości znajomych który chciałby tą usługę polecać. Na początku kiedy LTE startowało chwaliliście się prędkościami po 100Mbit/s sprzedając ludziom terminale LTE pozwalające w szczycie wykręcać
@Unbeliev: W wątku na naszym forum możesz uzyskać informację o planowanej rozbudowie infrastruktury w Twojej lokalizacji. Szczegóły dostępne są tutaj: http://plusforum.pl/viewtopic.php?f=100&t=7787&start=5190
@brokenik: Stale pracujemy nad poprawą jakości naszych usług jednak prędkość przesyłania danych
Mam Galaxy S6, zaś na zadupiu z modemu Hauwei B315 i nigdy nie miał większego uploadu niż 2-3mbps, ledwo da się pulpit zdalny zestawić (anteny wykierowane na wasze stacje bazowe nic nie pomogły).
Jeżeli mówicie o 100mbps to chyba podwykonawca instaluje radiolinie po 10gbps.
Bądźcie uczciwi, zwłaszcza wobec klientów biznesowych, którzy potrzebują
Jedyne co antena poprawiła to stabilność połączenia, bo przynajmniej dropy nie wywalają mi sesji ssh.
@brokenik
źródło: comment_jYkkEPbr1ptgD797gzBKcmsVVsZ2gXHS.jpg
Pobierz