@PanEdzio: Moim zdaniem pan Krasucki powinien odpowiedzieć za swe niegodziwe występki, głównie za to, że upublicznił ten film i za to, że wystawił @Kuracyja na publiczne pośmiewisko, o co w sumie nietrudno przy jego wyglądzie.
@PedoPlastus2115: Co ma niby wygrać? xDDDDD Sąd nie będzie się zajmował tym czy lordoza miał prawo go uderzyć czy nie, tylko będzie się zajmować jaką karę mu wymierzyć za złamanie prawa na które sam zresztą bezmózg dał dowody xDDDDD
@PedoPlastus2115 ale połącz fakty... co z tego że wcześniej napisał że zostawia temat? Najwyraźniej wykopek chciał aby najpierw uśpić czujność patusa, a nastepnie zaatakować z nienacka (co potwierdza chociażby screen z jednej z prywatnych rozmów jego oraz innego wykopka).
@MATEjO_: Hmmm...Będąc obiektywnym pomyśl sam co taki człowiek ma w głowie? Ja na przykład mam ważniejsze rzeczy w życiu do roboty niż o-----------e takich akcji żeby udupić jakiegoś typa z internetu XD Czy było planowane czy nie to pośmiewiskiem został.
@MATEjO_:Myślę, że żaden logicznie myślący człowiek by czegoś takiego nie zrobił bo ktoś w internecie mu nie pasuje XD Sądzę, że jesteś takim samym typem jak kuracja czy jak on tam ma skoro dla Ciebie to nie jest dziwne. btw USUŃ KONTO ZIELONKO( ͡°͜ʖ͡°)
@PedoPlastus2115 na podstawie mojej jednej odpowiedzi twierdzisz, że przejrzałeś mnie na wylot? ( ͡°͜ʖ͡°) skoro ty jesteś rzekomo taki normalny, to po co sobie takimi pierdami zakrzątasz głowę? Przemyśl to, sam wyciągnij wnioski, bo normalni ludzie o których tyle piszesz nie mają takich problemów jak ty. Argumentem o zielonkach zakopałeś wszelką nadzieję na dalszą dyskusję, bo nie będę tracił czasu na stfustrowanego no life. Zwłaszcza
@MATEjO_: XD nie będę sie tłumaczył ale jeśli Cię tak interesuję czemu zawracam sobie głowę takimi pierdołami bo jestem po nocce u mnie w mieście burza i nie ma co robić a lubię sobie w WOLNYM czasie poczytać wykop bo niektórzy mają tu na prawdę coś sensownego do przekazania. bez pozdrowień. ADIOS!
źródło: comment_aAQBmNGbmNZl8fmiP2D4MVdN8n8XqTDx.jpg
PobierzWyciekł do neta dzień po aferze, wrzucił go sam ognos.
źródło: comment_rC4lt7ZWUL9bwxND1AyL3GrIXRpaqmuG.jpg
PobierzJa na przykład mam ważniejsze rzeczy w życiu do roboty niż o-----------e takich akcji żeby udupić jakiegoś typa z internetu XD Czy było planowane czy nie to pośmiewiskiem został.