Wpis z mikrobloga

• 3
Wszyscy co sądzą, że Polska to ciemnogrod, bo pełno katoli itp, mam jedno pytanie, kto stworzył świat? A nawet jeśli jesteśmy symulacją to kto stworzył tego kto nas symuluje ?
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@gybek: Jesteśmy testowani przez bardzo inteligentnych ludzi, który obserwują nas. Prawdziwa cywilizacja osiągnęła taki poziom, że potrafi sterować naszymi mózgami. Dla nas to jest długi okres czasu, a tak na prawdę to jest kilka dni. Gdy jest śmierć to jest koniec symulacji i ocenią czy będziemy przydatni do ich życia czy nas wyłączą na zawsze. Gdy ktoś umiera młodo to znaczy, że go potrzebują i zdał test. Trzeba wykazać się
  • Odpowiedz
@KolejnyWykopowyJanusz co do teorii o symulacji to jeśli uznać by ją za prawdziwą to mam pewną obserwację:)
Nie wszyscy ludzie są prawdziwymi "graczami" , część to boty które pomagają w ustawianiu "gry", miałem kilka takich sytuacji że wręcz niemożliwe by był to przypadek... Taka dygresja:)
  • Odpowiedz
Pamiętam doskonale, jak stałem obok leonidasa, tam było 301 spartan, a ze ja zdezerterowałem.... i nie.. Onie nie zrzucali dzieci w przepaść dlatego ze są zajebisci. tylko dlatego ze dzieciarnia była chorowita, albo im sie nie spodobała
  • Odpowiedz
@KociTata: Pamiętam. Jedynym (chyba) wytłumaczeniem w tym przypadku byłoby, że Ci, którzy stworzyli symulację zabierają tych chorych i słabych, by badać ich dolegliwości (np. Czy mogą zdarzyć się także u nich, jeśli to ten sam gatunek, czy też jak je leczyć) i dlatego w symulacji oni umierają. Ale nie znaczy to, że dana osoba jest potrzebna i zdała test.
  • Odpowiedz