Aktywne Wpisy

mikorys +8
Miraski potrzebuję pomocy, poznałem różową i ona nie gra w gry ale powiedziała, że ze mną z chęcią zagra o ile ją nauczę, potrzebuję porady jaka gra byłaby najlepsza na coopa, dla osoby która nigdy nie trzymała w ręce pada, tak żeby próg wejscia był niski.
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam
Takie IT takes two raczej odpada bo jednak w niektórych miejsch trzeba mieć lekkiego skill. Myślałem nad jakimś mario ale w sumie to nie wiem.
Mam

Gordoniasty +59
Czy to nie jest k---a odrobine za wiele? #zalesie
źródło: temp_file815569782941353688
Pobierz

A tak serio - pozostałe SSL mają swoje cechy, w tym również cechy bezpieczeństwa (teoretyczne), a certyfikaty z walidacją podmiotu rejestrującego umożliwiają potwierdzenie klientowi, że jest na stronie konkretnej firmy
@sohost: nie dostał nikt, nigdy ;)
Jak ominęli potrzebę posiadania CA w przeglądarkach i weryfikację klucza po stronie oprogramowania klienta, to trudno mi się z tego opisu domyślić ...
Dokładnie jak z każdym innym certyfikatem DN: musisz udowodnić, że kontrolujesz domenę, czyli potrafisz pod nią umieścić określony plik lub dodać rekord w DNS
Pytanie na samym początku brzmiało na czym polega tani SSL.
Najczęściej polegał na tym, że taki wydany certyfikat nie był podpisany root CA, który znajdowałby się w repozytorium przeglądarki ... i dostawało się ostrzeżenie, że certyfikat
Nikt poważny nie będzie zawracał sobie głowy czymś takim.
Owszem, niketore hostingi oferują automatyczne przedłużanie, ale jak ktoś lubi stawiać własne jaja na pieńku.... ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Ps. Pierwsza rzecz która skutecznie powstrzyma klientów od zakupów w sklepie internetowym to jakikolwiek błąd certyfikatu.
Pps. Również jestem ciekaw jak LE "zainstalowalo" się w przeglądarkach, że nie trzeba zatwierdzać ich certyfikatu podczas
@Dibhala: można też zapomnieć opłacić przedłużenia certyfikatu wykupionego w innej firmie, więc co za
Zapomnieć raz w roku czy na kilka lat - jak na tyle wykupisz - zabiera mniej czasu, co mus odnawiania co 3 miesiące.
Ja mam co robić z czasem i marnowanie go na kolejną powtarzającą się czynność nie jest mi potrzebne. Automaty bywają zawodne, więc i tak musiałbym doglądać osobiście czy wszystko