Wpis z mikrobloga

Czemu wszystkie sukienki na wesele są tak cholernie tandetne ( ͡° ʖ̯ ͡°) jakieś cekiny, dziwne kroje, paskudny kolor czerwonego pomieszanego z pomarańczowym, grube materiały (szczególnie takie piankopodobne) itd :_____: znacie jakiś sklep z sukienkami z RiGCzem do 300zl? Stacjonarnie #krakow lub online z możliwością zwrotu. Najlepiej gdyby były szyte w Polsce, bo #partiotyzmgospodarczy mocno
#modadamska #pytanie #kiciochpyta #mirabelkopomusz
  • 13
  • Odpowiedz
@Snuffkin W Yoshe na przecenach można czasami dostać coś fajnego w dobrej cenie. Sklep masz w GK, ale mają też stronę internetową. Edit: na allegro i Olx czasami dziewczyny sprzedają też sukienki tej marki.
  • Odpowiedz
@Snuffkin: ja kiedyś ladna i prosta w aggi kupilam w bonarce, bodajże 180zl?
Choć ja lubie u góry dopasowana, a na dole lekki klosz, bo takie mi ładnie figure podkreslaja - nie wiem, w czym dobrze wyglądasz Ty i co lubisz. Ale w tym sklepie było sporo bez udziwniania :)

A ja ostatnio za butami patrzyłam..tez same roze i cekiny. butami sportpowymi! Ohyda.
  • Odpowiedz
@Snuffkin: na Karmelickiej niedaleko Bagateli jest sklep z sukienkami, często podziwiam te na wystawie ale w środku nie byłam nigdy xd możesz również przejść się ul. Długą, chociaż tam przeważają salony z sukniami ślubnymi.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Snuffkin: ja kupiłam rok temu od faceta na rynku dwie na wesele, po 45 zł jedna xD
błękitne, lekkie, miły materiał
jedna gładka, druga z koronką w górnej części
pan wyprzedawał, bo nikt ich nie chciał (sezon weselny był w pełni) a dla mnie były idealne w porównaniu do tych tandet w których nie można się ruszyć(°°
  • Odpowiedz
@Snuffkin: mam nadzieje, ze cos znajdziesz.
Tylko popatrz w bonarce moze, ja ostatnio zagladalam do oddzialu w krakowskiej albo bronowickiej galerii i bida straszna.
  • Odpowiedz