Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

sildenafil +22
Kiedy mówili o „uśmiechniętej Polsce „ mieli na myśli śmianie się z poniżania i torturowania swoich przeciwników politycznych w aresztach wydobywczych.
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
Na zrzucie ekranu poniżej: aresztowany ksiądz powiązany z FS opowiada portalowi Wpolityce jak go traktowali bodnarowcy w areszcie
#bekazpo #usmiechnietapolska #dyskryminacjamezczyzn #polityka #bodnar #prawaczlowieka
źródło: IMG_0362
Pobierz

#modadamska #pytanie #kiciochpyta #mirabelkopomusz
Komentarz usunięty przez autora
Choć ja lubie u góry dopasowana, a na dole lekki klosz, bo takie mi ładnie figure podkreslaja - nie wiem, w czym dobrze wyglądasz Ty i co lubisz. Ale w tym sklepie było sporo bez udziwniania :)
A ja ostatnio za butami patrzyłam..tez same roze i cekiny. butami sportpowymi! Ohyda.
błękitne, lekkie, miły materiał
jedna gładka, druga z koronką w górnej części
pan wyprzedawał, bo nikt ich nie chciał (sezon weselny był w pełni) a dla mnie były idealne w porównaniu do tych tandet w których nie można się ruszyć(╯°□°)╯︵ ┻━┻
Tylko popatrz w bonarce moze, ja ostatnio zagladalam do oddzialu w krakowskiej albo bronowickiej galerii i bida straszna.