Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +174
Może ktoś prosto wyjaśnić niezorientowanemu za co konkretnie Polaków tak nie lubią w Europie, że co roku jury, bez względu na to czy śpiewa Rafał Brzozowski, Krystian Ochman, Michał Szpak czy Justyna Steczkowska, tak udupia punktowo nas na Eurowizji, praktycznie pozbawiając szans na wysokie miejsce?
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja
Komuś zaszliśmy za skórę, kwestie polityczne, a może dlatego że polscy dresiarze i Mariusze robią od lat chlew w Holandii, Norwegii czy UK? xDD
#eurowizja

Nacho_Libre +15
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Ktoś zna dobre #pistolety #tanie max 200zł-300zł dobre
I ktoś zna dobre #pole #gale w #warszawa
IMO warto poczekać na promocje bo niedługo powinno coś wejść.
Zaczynasz od okularów. I to sprawdzonych.
Oczy nie odrosną.
Ja mam okulary balistyczne ESS Crossbow.
gunfire lub taiwangun reszta sklepow od nich bierze zazwyczaj.
IMO (wg kolejność zakupów) :
-Ochrona oczu 60zł (bolle pilot - polecam sam mam) + maska typu stalker na twarz 15-30zł (maska kosztuje parędziesiąt zł a wstawienie zęba 3000+)
-Replika główna 300-400zł min (nówki niskiej klasy lub używane po tuningu ale tu moze byc roznie jak cos pisz na pw) za ok
nie najtańsze ale dobre
@CzeXD: Tak, zwłaszcza takie które mają 400FPS :D
https://gunfire.pl/product-pol-1152199599-Replika-subkarabinka-JG0538-czarna.html