Aktywne Wpisy
Milo900 +27
Czesc jestem po wizycie u dietetyka i mam takie xD
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
W skrocie:
- wiekszosc "jogurtow" typu jogobella, dabio, fantasia to "smieci"
- napoje typu 0 (pepsi max, cola 0) wg tej pani to tez smieci, poniewaz wplyw sztucznych slodzikow nie jest tak w 100% xbadany na wplyw czlowieka + picie tych napojj powoduje chec wiekszego jedzenia tlustych rzeczy lub slodkich*
- mozna jest kebab albo pizze na obiad (ale robioną wlasnorecznie) xDDDDDD
- musi byc jakas aktywnosc fizyczna, nawet chodzenie,.ale minikum iles tysiecy krokow
Zgadzasz sie z tą panią ?
- tak 86.4% (2934)
- nie 13.6% (462)
mackbig +372
I tak największa beka z tego gościa. MKOL dodał 37 konkurencji z pływania, żeby USA nabijało medale a potem mówią, że to najlepszy sportowiec w historii xD Ciekawe jak jakiś koszykarz czy tenisista miałby z tym wygrać? By musieli dawać medal za każdy set i i tak nie wiem czy miałby tyle samo szans. Pływacy to najbardziej przereklamowani medaliści.
#paryz2024 #olimpiada
#paryz2024 #olimpiada
Format:
PRO/SEMI/AM - Kto? - Co? - Kiedy/gdzie? - obowiązkowo podajemy czas zdarzenia z replaya wzorcowego.
Wzorcowe Replaye - TUTAJ
*wszystko się teraz uploaduje
Na zgłoszenie incydentów macie czas do poniedziałku do godziny 23:59
WSZELKIE WCZEŚNIEJSZE OGŁOSZENIA DOTYCZĄCE KAR ORAZ ODWOŁANIA ZOSTANĄ OGARNIĘTE JUTRO.
#acleague
PRO - giebeka - T1 L1 - 1:39 (jakoś tak)
Krótkie wideo poglądowe
https://www.youtube.com/watch?v=VTGtsl29eAc
szusty zmysł
1. AM - r3pr3z3nt - Blokowanie pod niebieskimi flagami - Od 28:50 do 30:02 - Mimo że r3pr3z3nt jedzie jako zdublowany to i tak podejmuje walkę ze mną i Miszelkiem skutecznie przeszkadzając w naszej walce i spowalniając nas.
2. AM - mateusz-mazurek - Blokowanie pod niebieskimi flagami - od 1:21:03 - Po spowolnieniu wywołanym kolizją Piasta i Recepcjonisty, zostaję wyprzedzony przez zdublowanego mateusza-mazurka jednak ten nie pozwala się wyprzedzić
W pierwszym momencie gdzie doprowwadziles do sytuacji na prostej i zabrales sie
Następnym razem trzeba będzie ciebie dublować kontaktowo, bo markowanie wyprzedzania to w
Markowanie wyprzedzania? WTF? Czemu nie wyprzedzales? Nie blokowalem.
Nastepnym razem bedziesz mnie dublowac kontaktowo? @ACLeague - dajcie mu bana - zapowiada, ze bedzie we mnie wjezdzal.
Jednego i drugiego puscilem w momencie, gdy zaczeli mnie wyprzedzac [czyli ich przedni zderzak wyszedl ponad moj tylny]. Nie wiem jak mam puszczac kogos, kto nie wyprzedza.
Materiał poglądowy (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
https://clips.twitch.tv/EnjoyableLivelyBeeTBTacoRight