Wpis z mikrobloga

@pijanypowietrzem: identyczna xd (serio przejdź się do lustra i zobacz czy nie masz tej czapki, może uciska za mocno)! Pewnie pan Bill nosi do tego buty Puma ze znaczkiem Ferrari czy inne Lonsdale i do tego ma saszetkę addidasa lub nike! Wieczorkiem wali Tatre z puszki na spacerze ze swoim pitbulem, gdzie na swojej Noki 3510 sprawdza eski od wariatów. Jak odpalam windowsa to mam napis "Co tam mordo!"
boguchstein - @pijanypowietrzem: identyczna xd (serio przejdź się do lustra i zobacz ...

źródło: comment_FUNMMw7YtM0OykRmi3xTvyZ4v63Ev26z.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@boguchstein: Bordo a taki niemądry - TO TEN SAM TYP CZAPKI Z DASZKIEM. Nie napisałem ,że jest tej samej firmy, nawet podkreśliłem ten fakt we wcześniejszych postach. Ten sam typ - bejsbolówka. Nie fullcap, nie 5panel, nie snapback, nie truckerka. Uciska to Ci stulejka na prąciu za mocno. No i właśnie dopisałeś ideologię do p---------j czapki xD co za dzban xD
  • Odpowiedz
@pijanypowietrzem: napisałeś "ha ha ha ha no tak ha ha ha noszenie czapki z daszkiem = niskie IQ ha ha ha he he hi hi". Nie napisał, że tego typu, tylko takiej jak na obrazku(nie niebieska czapeczka ze sklepu dla golfistów), czyli typowej dresiarskiej czapki. Gdy mamy czapkę, to jest pierwszy sygnał. Potem szukasz dalej: dres, saszetka, stara nokia, koszulka znanej firmy sportowej lub odzież patryiotyczna (rzadziej polówka), piwko w
  • Odpowiedz
@boguchstein: takiej czyli jakiej? czarnej? xDDDDDDD Mój ojciec chodzi w dresach, nosi saszetkę dla wygody, a jak pracuje w upalny dzień na dworze to zakłada bejsbolówkę więc pewnie jest dla Ciebie SEBKIEM. Moim zdaniem jesteś głupi i nie będę z Tobą już dyskutował.
  • Odpowiedz
@pijanypowietrzem: tate jest pewnie Januszem, więc nie podpada pod taką kategorię. Jestem z Wrocławia i doskonale rozpoznaję dresiarzy. Ty ewidentnie jesteś amatorem, bo nie odróżniasz nawet czpki Billa od typowej dresiarskiej i mylisz Sebę i Janusza. Cmon dude ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz