Aktywne Wpisy

tesknilam_ +882
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
razdwatrzy55 +280
A w komentarzu pierwsze zdjęcie tej łazienki gdzie nic nie wskazywałoby na to że to jest półpiętro
#nieruchomosci #wroclaw
#nieruchomosci #wroclaw
źródło: Screenshot_2025-11-28-09-48-44-456_com.android.chrome
Pobierz

źródło: comment_qm7FNG9UxsXA2dPpdmOHmCnBE9AntN2k.jpg
PobierzSwoją drogą, czterech śrubek w blaszce przyciskającej taśmę LCD brakowało, brakuje również blaszki od taśmy baterii.
Ten telefon kupiłem bez baterii, od gościa, którego kolega próbował go postawić na nogi, jednak mu się nie udało (sądząc po "profesjonalizmie" przykręcenia komponentów, wcale się nie dziwię, że przegrał z
@Staryan0na: LSD damage obczaj na necie lub u mnie ma insta
Zaznaczam, że wcześniej (przed włożeniem baterii) objaw był dokładnie ten sam. Rozkręcałem kilkanaście iPhone'ów i jeśli chodzi o śrubki, to wiem gdzie która powinna być, więc raczej bym wykluczył za długą śrubkę (chyba, że jakiś inny Janusz wcześniej coś kombinował).
źródło: comment_l3Xk3xwpGURVwfzvwUQoF2ndiPxGx8qG.jpg
Pobierz@Staryan0na: brak srubek to nie powinien byc problem, raczej cos jeszcze typu uszkodzone tasmy lub bonding tasm ale podklej to czyms czy docisnij, moze zaskoczy
@Staryan0na: mozliwe, wtyki i gniazda sa dosc delikatne/wrazliwe
Dzięki za pomoc!
źródło: comment_kPuEhiL8OfxzmJiZY8r3bSV9cTZshVSi.jpg
Pobierzźródło: comment_060kwPkRlGZrqf0yfwYlFgKkXPwv7Smd.jpg
Pobierz