Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Siema, jakiego rabatu mógłbym się spodziewać kupując 2 rowery z 2018 roku za gotówkę w łącznej cenie 10k? W żadnym sklepie rowerowym nie mam historii, to byłby pierwszy zakup. Czy ktoś ma doświadczenie?
#rowery #mtb #szosa
  • 31
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@EvilMorty: Patrząc częściowo z drugiej strony: dostałeś kilka żenujących odpowiedzi. "Początek" sezonu, rowery z aktualnych kolekcji i ~20%? Bo właściciel sklepu nie potrzebuje zarobić, a pracownik powinien się zrzec swojej działki, byle roweru się pozbyć, byle zarobił producent?! Cebula w Polakach mocna. Gdyby jeden z drugim trafili na mnie i ja bym wiedział, że to oni, to roweru bym im nawet za cenę z etykiety nie sprzedał. "Zarezerwowany, więcej nie
  • Odpowiedz
@VeloDron: xDD dlatego nie mozna negocjowac cen srp?
W ogole najlepiej wejdz kup jak stoi i nie zadawaj pytan. C--j, ze demo rower mierzony przez pol miasta i obity od przestawiania ale ludzi na peczki i prawie co dzien ktos bierze rower za 10k. Dlatego biznes detaliczny w polsce jest porabany, bo sprzedawcy nie kumaja, ze rynek jest klienta i to oni sami zazynaja sie cenami. Dajcie chociaz w tej
  • Odpowiedz
@EvilMorty: Gdzie tak napisałem? Prawo do targowania się masz w ustawie. Ja się odnoszę o fantazji o 20%. Jak ktoś ci tyle da, to znaczy, że cenę początkową miał z d--y.
@Rivgen: Spróbuj czasem przeczytać coś ze zrozumieniem. Targujcie się, tanich rowerów wystarczy dla wszystkich. Tylko nie wprowadzajcie ludzi w błąd, że w pierwszej połowie maja dostaną niemal wyprzedażowe ceny na rowery '18. XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Rivgen: bike fitting? Panie czasem ciężko dorwać swój rozmiar w jakimkolwiek sklepie, tylko na zamówienie ale najpierw zapłać zaliczkę, pół miasta przejeżdzilem żeby posprawdzac różne rowery i dobrać rozmiar ramy, zazwyczaj jak chciałem je potestowac to sprzedawcy naginali prawdę dając na testy lepszy model 'tu tylko amortyzator jest z wyższej półki' c--j że inny lepszy układ napędowy i hamulcowy, sztywne osie, co dawało wrażenie że przeciez ten rower z niższej
  • Odpowiedz
@VeloDron: a to rabaty dealerskie sa nizsze w maju niz po wprowadzeniu kolejnej serii produktow? Pierwsze bum mija powoli i rozumiem, ze rabat w formie bonu do wykorzystania to rozsadna propozycja.

@EvilMorty: jak masz pomierzone modele to pytaj w kazdym sklepie www lub dzwon ale oferte pros na maila
  • Odpowiedz