Aktywne Wpisy
Cozwykopem +30

Lolenson1888 +214
Nawiązując do tego wczorajszego wpisu, gdzie wywiązała się ciekawa dyskusja o tym, że Robert Makłowicz prywatnie nie jest wcale taki sympatyczny jak w mediach - jakie macie prywatne doświadczenia z polskimi celebrytami? xD U mnie tak:
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
1) Krzysztof Ibisz - miałem przyjemność zamienić słowo po koncercie w Radomiu, gdzie był konferansjerem. Po prostu mega gość, chyba moja ulubiona postać z kolorowych gazet
2) Kuba Wojewódzki - spotkany na stacji benzynowej. Szok,
źródło: FE64B69E-9077-4BD6-8308-8072DDE8BF81
Pobierz

#sap
https://blogs.sap.com/2014/08/04/script-recording-playback-for-dummies/
Chcę to wprowadzić w firmie, w której pracuję - nie jestem z IT. I zastanawiam sie czy komuś udało się to wprowadzić u swojego pracodawcy.
Nie znam
można znaleźć jakis handbook do tego? nie mogę znaleźć kompletnego opracowania.
Pamiętaj, że to wszystko działa w dialogu. Czyli zajmuje Ci sesje. Najlepiej nic wtedy nie robić na kompie. Alternatywą dla Sapscript jest połączenie po RFC. Też działa z poziomu Excel.
Dzięki
i próbowałem to zarejestrować to rejestratorem ale format xxl otiwwera jedynie tymczasowe okno excela, i zapis w nim już nie zostaje przechwycony. da się to jakoś obejsć?