Wpis z mikrobloga

Mirki, Miraski!

Jak wczoraj bardzo ładnie zapowiedział Pan @nowik - w dniu 26.05.2018r odbędzie się kolejna edycja #trojmiejskiewykopparty więcej info tutaj
________________________________________________________________________________________________
Jako, że czasu nie zostało wiele(miesiąc) - trzeba pomyśleć o jakimś noclegu/wspólnej podróży.

Szukam chętnych osób na wspólny nocleg(oraz być może wspólną podróż). Wiem, że szeroko znany i lubiany Pan @idol89 zaszczyci Trójmiasto swoją obecnością już od(podobno) piątku, więc ogłaszam co następuje:

Szukamy chętnych na wspólny nocleg na dwie doby - z piątku/sobota oraz sobota/niedziela. (tj. 25.05-27.05)

Gdyby ktoś był chętny - zapraszam na PW. Znalazłem całkiem fajny hostel, w dobrej cenie, niedaleko miejsca docelowego imprezy jak i samego dworca(10min spacerem) i myślę, że zostanie on wybrany.

Także, gdyby ktoś był chętny - zapraszam! :) Chciałbym temat domknąć do końca majówki, także męskie&szybkie decyzje wskazane.
________________________________________________________________________________________________

Zapisy na samo party tutaj ---> tutaj

#trojmiejskiewykopparty #podrozujzwykopem #zlotfanowidola

S.....e - Mirki, Miraski! 

Jak wczoraj bardzo ładnie zapowiedział Pan @nowik - w d...

źródło: comment_c39SoyYe6Xx7eJ4WG5huLCidzmBDXuN2.jpg

Pobierz
  • 30
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Saute: yyy... Babie doły, torpedownia, molo w Orłowie, Klif w Orłowie, Opuszczone sanatorium w Orłowie, oceanarium czy jakoś tak to się nazywa, Skwer Kościuszki, Experyment no i zatokę :P

EDIT: I to co napisał @Polinik
  • Odpowiedz