Aktywne Wpisy

heheszek +443
Cebula to jest taki chad wśród warzyw że głowa mała...
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania
Surowa, gotowana, opalana, suszona, smażona, pieczona, marynowana. Zawsze smakuje.
Do pomidorka, do jajek, do mięsa, do zupy, do pizzy, do sosu, do ziemniaczków do każdego k---a dania świata.
Tania

KingaM +93
Umówiliśmy się jako społeczeństwo, że fioletowy to kolor niezawierania laktozy, a teraz, widzę, wykształca się konsensus, że niebieski to kolor bezalkoholowości. Większość piwek zero ma niebieski pasek.
Jak wczoraj bardzo ładnie zapowiedział Pan @nowik - w dniu 26.05.2018r odbędzie się kolejna edycja #trojmiejskiewykopparty więcej info tutaj
________________________________________________________________________________________________
Jako, że czasu nie zostało wiele(miesiąc) - trzeba pomyśleć o jakimś noclegu/wspólnej podróży.
Szukam chętnych osób na wspólny nocleg(oraz być może wspólną podróż). Wiem, że szeroko znany i lubiany Pan @idol89 zaszczyci Trójmiasto swoją obecnością już od(podobno) piątku, więc ogłaszam co następuje:
Szukamy chętnych na wspólny nocleg na dwie doby - z piątku/sobota oraz sobota/niedziela. (tj. 25.05-27.05)
Gdyby ktoś był chętny - zapraszam na PW. Znalazłem całkiem fajny hostel, w dobrej cenie, niedaleko miejsca docelowego imprezy jak i samego dworca(10min spacerem) i myślę, że zostanie on wybrany.
Także, gdyby ktoś był chętny - zapraszam! :) Chciałbym temat domknąć do końca majówki, także męskie&szybkie decyzje wskazane.
________________________________________________________________________________________________
Zapisy na samo party tutaj ---> tutaj
#trojmiejskiewykopparty #podrozujzwykopem #zlotfanowidola
źródło: comment_c39SoyYe6Xx7eJ4WG5huLCidzmBDXuN2.jpg
Pobierz@nowik Co można w sumie zobaczyć w Gdyni?
Oceanarium.
Centrum Nauki Eksperyment
Rozsypującą się estakadę.
Statki ORP Błyskawica, Dar Pomorza.
Lotnisko, które
EDIT: I to co napisał @Polinik
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Masz problem z działaniem listy? A może pytanie? Pisz do IrvinTalvanen
Taktycznie.