Aktywne Wpisy
SaIamanca +395
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
Mój chłopak ma ogromne problemy z zachowaniem czystości. Jak mogę mu to przekazać, żeby go to nie zabolało?
Mianowicie, nie sprząta pudełek po jedzeniu, nie myje zębów, nie używa antyperspirantu, myje się raz na dwa dni a niekiedy zdarza się, że nawet w kiblu są "resztki"... Wydaje mi się, że wynosi się to z domu i już wiele nie zdołam zmienić. Kocham go, ale to odrzuca.
Czy macie jakieś pomysły, co mogę zrobić aby się zmienił? Nawet gdy ja przychodzę, kompletnie o to nie dba.
Nigdy wcześniej z takim niechlujstwem się nie spotkałam. :<
#ksiazki #scifi
Jeszcze jedna rzecz przyszła mi do głowy z tych fabularnych dziwactw:
Moze cos polecisz z podobnego gatunku ale bardziej przystępne?
@Dijuna: No to jak książka jest o przemianie bohatera to po co komplikować kwestie, które nie są istotne w tej przemianie? Jak autor pisze książkę, w której ważne są relacje między bohaterami, to po co wrzuca pojęcia czy wydarzenia, które w tych relacjach nie są ważne, a jednocześnie dodaje je
@Dijuna: Sorki, ale nie wiem o co Ci tutaj chodzi xd. Jakbym ograniczał się do ulubionych autorów to od dzieciństwa niczego nowego bym nie czytał. I skąd mam niby wiedzieć, czy ktoś mi podpasuje póki nie przeczytam jego książek?
I pies już trącał te Niebo, tak jak napisałem, Watts umiał nawet pogmatwać
@buszmen007: zbiór opowiadań Pompa nr 6 polecam.
@rudy2007: Nie napisałem tego.
Z przytoczonego przez Ciebie wyjaśnienia Big Bena nic nie wynika. Projekcja przedstawiała nicość. Okej, to jest do zaakceptowania w momencie gdy tam lecieli, jak czytelnik jeszcze liczy że to będzie wyjaśnione. Ale wyjaśnione nie zostało. Po prostu do końca książki nie zostało wyjaśnione co to było. Mylisz niejasny opis wyglądu zjawiska z fabularnym wyjaśnieniem co to, przez kogo i po co umieszczone i w jakim celu. Tego w książce nie
Komentarz usunięty przez autora Wpisu