Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@heniek_8: w sobotę była duża wyprzedaż i to te było przecenione, więc zobacz czy nie ma niższej ceny. Ławeczka do brzuszków z gumami że 150 na 75 bodajże spadła
  • Odpowiedz
@heniek_8 jak mieszkasz w mieście to pewnie w okolicy masz miejscówkę do street workoutu, lepiej wieczorami tam chodzić. W domu nie są się ćwiczyć, serio. Ten plan nigdy nie działa.
  • Odpowiedz
@kurt_hectic: mam fitprofit i dostęp do siłek. to bym traktował jako backup kiedy nie chce się wychodzić, do "greasing the grooves", no i do trenowania mojego synka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@heniek_8: kupiłem na domową siłke, bo do tej pory robiłem dipy na balkoniku inwalidzkim i powiem, że na 170cm jest idealna, nawet 173cm wzrostu to wysokość będzie ok, gorzej jak jesteś dryblas to musisz nogi podginać, robiłem na tym po za dipami parę innych ćwiczeń i jest ok, za tą cenę nic lepszego nie znajdziesz. A jak chcesz trening w domu bez ciężarów to to + drazek i zrobisz forme
  • Odpowiedz
@Harlok: już to mam :) ja mam 186 wzrost i też nie jest za małe - i tak nogi najczęściej się zgina w dipsach. Miejsca też nie zajmuje dużo : moje 4x2.5 stopy przy czym do środka można jeszcze coś wstawić, ja wstawiłem gumową matę z hantlami
  • Odpowiedz