Wpis z mikrobloga

Mirki co się odwaliło xDDD. Do mojego taty dzwoni dwóch najemców mieszkania, z przerażeniem mówiących że wyłączyli im światło w kuchni. Jako że mieszkałem z nimi przez pół roku, więc oczekiwałem jakiejś kasztaniady i się nie zawiodłem ( ͡º ͜ʖ͡º). Okazało się że całe zamieszanie było spowodowane przepaloną żarówką, którą wystarczyło wymienić xD. Ja nawet może bym jakoś jeszcze zrozumiał, że można być nieogarem życiowym i się tego nie domyślić. Ale typek pozorował na takiego co hurr durr ( ͠° °)gównostudia robią, zamiast fachu w ręce mieć (samemu studiując zarządzanie państwem xDDDDD) Dobrze, że trzeci najemca wrócił z pracy i to ogarnął, bo by chyba oświetlali kuchnię mikrofalą #truestory #majsterkowanie #zarowki #studbaza
Edzinek_Pedzinek - Mirki co się odwaliło xDDD. Do mojego taty dzwoni dwóch najemców m...

źródło: comment_AVhuZsrsTlZEUbQ5fq57V5jpXRK1U0Aj.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Edzinek_Pedzinek: Zdarza się, kiedyś mieszkałem z człowiekiem który siedział po ciemku 3h zanim wróciłem bo był przekonany, że prądu w dzielnicy nie ma. Jak przyszedłem to pstryknąłem bezpiecznik i wszystko działało ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz