Aktywne Wpisy

Soothsayer +181
tak w ogóle to ja myślał, żę wy se żartujecie z tymi kolejkami do butelkomatu a dzisiaj żem na własne oczy widział o 7 rano już kolejka aż do bułek była ustawiona i wszyscy z worami tych butelek boże święty co za z-----y system xd

blleh +79
Serdecznie dziękuję Panu Deweloperuch. Trud Twój godzien i na marne nie idzie (。◕‿‿◕。)
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy
Szukam mieszkania raczej po taniości. Jako że gardzę pośrednikami, to patrzę tylko na oferty prywatne. I nagle jest całkiem spoko mieszkanie, do generalnego remontu - umawiam oglądanie. Po minucie od wejścia do mieszkania wiem, że to nie prywatna oferta tylko fliperzyna, co nic nie wie o mieszkaniu - k**wa nawet nie wiedział, czy

Cześć
Jestem wiernym obserwatorem od wielu lat, nie mam dobrych wpisów i nie jestem elokwentnym mirkiem ...
życie mnie właśnie rozliczyło i wyszło, że jestem mniej niż zero.
dług długiem pogania.
pracodawca właśnie zamyka firmę.
niestety muszę powiedzieć, że byłem jego prawą ręką - więc to żaden zawód. Po prostu ogarniałem mu wszystko, zamówienia, sprzedaż, kontakt z księgową itp.
i wiecie co ... słońce, wiosna mówi mi że będzie już tylko lepiej ;)
słucham wciąż tego i nakręcam się - to jest moja szansa życiowa.
tak tylko chciałem to komuś powiedzieć ...
Komentarz usunięty przez autora
dzisiaj nikt mi nic nie da na "termin" przynajmniej za pierwszym razem.
chodzi mi po głowie jakiś import z china ale to właśnie jest duża i niepwena inwestycja.
Komentarz usunięty przez autora