Siemka #gdansk i #trojmiasto. Szukam jakiś fajnych miejscówek (np. asfaltowe drogi w lesie, po których nie jeżdżą samochody bo zakaz czy jakieś drogi z ładnym widoczkiem) na których można pojeździć na #longboard. Polecicie coś? ( ͡º͜ʖ͡º) Taguje #rowerowetrojmiasto bo na pewno coś znacie ;)
@passivolange: Pętla Reja. Czasami samochody jeżdżą, ale bardzo rzadko. Ostatnio widziałem jakąś parkę z longboardami która uczyła się zjeżdżać. Tylko ze zjazdami uważaj bo stromy ma spowalniacze bliżej szczytu, a mniej stromy ma wypukłości. Fajna jest droga w stronę Słowackiego (długi, niezbyt ostry podjazd z kilkoma zakrętami), która zaczyna się obok zoo, ale tam też postawili trochę spowalniaczy...
JESZCZE chyba da się pasem nadmorskim, ale zaraz rzucą się Grażyny z Januszami
@passivolange: ja późnymi wieczorami jak jest ciepło śmigałem na pętli przy jasień pkm. Nowy asfalt, górki, parking, do wyboru do koloru ( ͡°͜ʖ͡°) Tylko wieczorem niestety, w ciągu dnia jest duży ruch. Jest jeszcze miejscówka na oruni górnej, za pętlą na świętokrzyskiej
@passivolange: w drugą stronę podobnie :P Ja obecnie jeżdżę bardziej na luzie po Wrzeszczu i okolicach. Jakiej konkretnie miejscówki szukasz? To będę się rozglądał ( ͡°͜ʖ͡°)
Taguje #rowerowetrojmiasto bo na pewno coś znacie ;)
Czasami samochody jeżdżą, ale bardzo rzadko.
Ostatnio widziałem jakąś parkę z longboardami która uczyła się zjeżdżać.
Tylko ze zjazdami uważaj bo stromy ma spowalniacze bliżej szczytu, a mniej stromy ma wypukłości.
Fajna jest droga w stronę Słowackiego (długi, niezbyt ostry podjazd z kilkoma zakrętami), która zaczyna się obok zoo, ale tam też postawili trochę spowalniaczy...
JESZCZE chyba da się pasem nadmorskim, ale zaraz rzucą się Grażyny z Januszami
Komentarz usunięty przez autora
Jest jeszcze miejscówka na oruni górnej, za pętlą na świętokrzyskiej
Chyba miałeś na myśli 'hamowac' ;)
@Wyrewolwerowanyrewolwer
@Czerw2
@Ponc3k
@deshix
@nielu dzięki za propozycje, jak znacie coś jeszcze to proszę o napisanie ich :D
https://www.openstreetmap.org/#map=14/54.5239/18.3590
https://www.google.pl/maps/@54.5766371,18.233886,15z