Wpis z mikrobloga

Jednak stałem się posiadaczem Huawei p20. A na początku miał być LG G6, potem HTC u11, ale ostatecznie Huawei. Mam nadzieje, że podjąłem dobrą decyzje. ( ͡° ͜ʖ ͡°) #telefony #huawei
  • 13
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@dajpandolara: Z iphone 6 64gb. Natomiast też się bawię iphonem 8 plus mojej dziewczyny. @Solitary_Man: Zdaje sobie sprawę z tego doskonale. Ale z drugiej strony i tak czekałem na jakiś telefon, bo iphone 6 mam od premiery i tak czekałem i czekałem, że może coś się fajnego trafi i wiesz już tak czekam drugi rok.
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: Ogólnie cały wygląd jest dla mnie świetny. Powiedzą ludzie, że to "kopia" iphone X. Ale szczerze dla mnie to atut, bo design jabłka mi się zawsze podobał i ja nie mam nic do tego by się inne marki wzorowały na nim. Co do case, no jest taki biały pół przeźroczysty w zestawie, ale wątpię, że będę zakładać go. Bo masz rację plecki robią robotę :D
  • Odpowiedz
  • 0
@brylek po miesiącu wrażenia dalej pozytywne chociaż są minusy, można już powiedzieć, że się przyzwyczaiłem do telefonu. Nie grzeje się bardzo mimo nowych i wymagających gier, nie zacina się mimo kilku włączonych aplikacji. Bateria trzyma prawie cały dzień użytkowania normalnego, choć go często używam w dzień do facebooka czy przeglądarki internetowej. Na minus jak podłączam go do auxa w aucie to dźwięk jest dla mnie słaby i lepiej grał mój iPhone
KociTata - @brylek po miesiącu wrażenia dalej pozytywne chociaż są minusy, można już ...

źródło: comment_qky9SDDmznznTw1aTj5HOdlgGoj0W4a0.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@KociTata: no właśnie jak patrzyłem po samplach w Internecie to aparat szału nie robi jak na to jaki hype był wokół niego. A ile godzin na ekranie wyciśniesz z baterii?
  • Odpowiedz
@brylek: Mam tylko w statystykach, praca od pełnego naładowania i wyszło, że prawie 8h, a jeszcze zostało prawie 2. Mimo, że używałem telefonu dziś sporo. 37% mam teraz.
  • Odpowiedz