Aktywne Wpisy
g500 +184
Macie historyjkę z dzisiaj
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
Jechałem z lekarzem na stwierdzenie zgonu.
Zanim tam dojechaliśmy to energetyka, musiała usunąć kable, straż musiała usunąć drzewa i pług musiał nam odśnieżyc bo dom w lesie
Weszliśmy do domu to k---a aż nas cofnęło, taka k---a melina/speluna/slams że czegoś takiego nawet się nie da opisać.
banans +15
Jakby kogoś interesowało. Przyszła do mnie pusta paczka zamiast Samsunga s24 z AliExpress.
To był mój chyba z 10 zamówiony telefon z ali. Ale jakbym został bez telefonu za 2300 to lipa.
Reklamacja w GLS odrzucona powiedzieli że nadawca powinien zgłosić.
AliExpress na początku odrzucił rządanie ale kwit z GLS plus nagranie otwarcia paczki wystarczyło i kasa wróci. Także jak zamawiacie koniecznie nagrywać otwarcie i nie polecam przekierowania do paczkomatu GLS
#
To był mój chyba z 10 zamówiony telefon z ali. Ale jakbym został bez telefonu za 2300 to lipa.
Reklamacja w GLS odrzucona powiedzieli że nadawca powinien zgłosić.
AliExpress na początku odrzucił rządanie ale kwit z GLS plus nagranie otwarcia paczki wystarczyło i kasa wróci. Także jak zamawiacie koniecznie nagrywać otwarcie i nie polecam przekierowania do paczkomatu GLS
#
http://www.piwnynocnik.pl/2018/04/czym-nas-zaskoczy-brokreacja-na-beer.html #beergeekmadness #bgm #wroclaw #craftbeer #p--o #beergeek #piwnewiesci #pijzwykopem #browarhipster #piwnahipsterka #polskikraft