Wpis z mikrobloga

hejka
czy da sie jakos wprowadzic do przegladarki permanentne przekierowanie jak ona sama wczyta jakis adres, chodzi mi o serwis poczta.o2.pl gdzie mam poczte, jak wiece to chyba o2 zostalo przejete przez WP i teraz po wylogowaniu z poczty wchodzi mi na wp.pl i trzeba od nowa wpisywac adres poczta.o2.pl zeby sie ponownie zalogowac, nie da nic wybranie ikonki poczty bo przechodzi wowczas do poczty wp gdzie nie dzialaja loginy z o2

chcialem wiec wprowadzic do przegladarki automatycze przekierowanie, jak pojawi sie adres wp.pl to zeby przekierowalo do poczta.o2.pl

czy ktos moze mi powiedziec jak to zrobic

#poczta #pytanie #internet #pytaniedoeksperta #windows #przegladarki #chrome #firefox #internetexplorer #webdev #komputery #sieci #programowanie #o2 #wp #php #webdesign
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@ArcziMiszcz: plugin do przeglądarki umożliwiający dodawanie własnych skryptów np greasemonkey. Następnie dodawanie skryptu dla strony WP. Pl. Funkcja w js - window.replace.location('adres o2')
Myślę że powinno działać
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ArcziMiszcz: przecież podałem wszystko co powinieneś zrobić. Zainstaluj plugin sprawdź w którym miejscu dodaje się w nim skrypty aby przypisać je do danej strony i wklej funkcje która podałem. Jak mam Ci inaczej gotowca podać? Screenów nie zrobię bo nie korzystam teraz z komputera.
  • Odpowiedz