Aktywne Wpisy

niepisowski +231
Nie żyje artystka kabaretowa, Joanna Kołaczkowska. Zmarła w wieku 59 lat z powodu choroby nowotworowej.
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
(tagi heheszki i humor, żeby fani kabaretów się dowiedzieli)
#kabaret #humor #komedia #seriale #polska #heheszki #nocnazmiana #gorzkiezale #spadkobiercy #hrabi
źródło: temp_file988713955152437149
Pobierz
lubie-sernik +13
Mieliście kiedyś do czynienia z policją? Np. Bycie na dołku lub chociaż jazda radiowozem?
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność
Ja byłem na dołku na 48h kiedyś za niewinność

czy da sie jakos wprowadzic do przegladarki permanentne przekierowanie jak ona sama wczyta jakis adres, chodzi mi o serwis poczta.o2.pl gdzie mam poczte, jak wiece to chyba o2 zostalo przejete przez WP i teraz po wylogowaniu z poczty wchodzi mi na wp.pl i trzeba od nowa wpisywac adres poczta.o2.pl zeby sie ponownie zalogowac, nie da nic wybranie ikonki poczty bo przechodzi wowczas do poczty wp gdzie nie dzialaja loginy z o2
chcialem wiec wprowadzic do przegladarki automatycze przekierowanie, jak pojawi sie adres wp.pl to zeby przekierowalo do poczta.o2.pl
czy ktos moze mi powiedziec jak to zrobic
#poczta #pytanie #internet #pytaniedoeksperta #windows #przegladarki #chrome #firefox #internetexplorer #webdev #komputery #sieci #programowanie #o2 #wp #php #webdesign
Myślę że powinno działać
źródło: comment_HMgQyipimkbo322mdklWeVIepjU9doiW.jpg
Pobierz