Aktywne Wpisy

enten +258
Mireczki, a pamiętacie te czasy gdy pizza była TANIM i szybkim jedzeniem na mieście?
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo
#jedzenie71 #jedzenie #pizza #gotujzwykopem #gimbynieznajo

źródło: jpg21-906x1024
Pobierz
1dajkon1 +305

źródło: Bez tytułu
Pobierz
Możecie coś doradzić?
#android #telefony #smartfon
Tutaj masz porównanie aparatów:
https://www.gsmarena.com/piccmp.php3?idType=1&idPhone1=7821&idPhone2=8466&idPhone3=8514
Smartfon chcesz nowy ze sklepu, odkupiony od kogoś z przedłużenia umowy abonamentowej czy może być też używany? Na czym poza aparatem Ci zależy?
Z tych co podałeś to S7 ma najlepszy aparat. Kupisz nowy za około 1350-1400, możesz poszukać S7Edge używany będzie z gwarancją w Twoim budżecie.
@kabelodneta: Dzięki za link to strony, bardzo dobre takie porównania.
@Z_narkotykow_to_tylko_Kawa_Inka: Wolałbym kupić nowy, bo z tego co się orientuję to baterie mają swoją żywotność, a wymiana w takich telefonach to chyba nie jest tania rzecz. S7 za
Bawiłem się tymi modelami na pokazie przedpremierowym i powiem Ci, że P20 lite ma kilka plusów i stanowi fajną alternatywę... No ale to nowy model i warto chwilkę zaczekać. Teraz powinien spadać Huawei Mate 10 lite - 4gb RAM, 4 aparaty, warty uwagi jak za swoją cenę (+-1200)
Jeśli nie jesteś masochista cyferek i wyników testów/benchmarków to smartfon tak jak działał tak dalej będzie działał. Poprawki zabezpieczeń teoretycznie łatają luki w systemie żeby trudniej było m.in. zainfekować urządzenie złośliwym oprogramowaniem. Ale jeśli nie instalujesz jakiegoś podejrzanego softu to raczej można być spokojnym. Pod względem wydajności ciężko coś zarzucić S7ce. Z resztą każdy tu wymieniony G6, P10 będzie działał wystarczająco szybko
@Producent_CO2: ciekawe czy można w nim "wyłączyć" notcha jak w P20. Aż poszukam. :D
Swoją S7 uzywana miesiac sprzedałem niedawno za 1300zl i w zasadzie to tyle ten telefon jest wart moim zdaniem
@zgredzik404: Niee, bardziej miałem na myśli dobrej jakości :)