Aktywne Wpisy
Milo900 +12
Wiecie co jest najgorsze w zwiazku jak macie wspolne konto i to ona zarzadza hajsem? Jak sie poklocicie to potem musisz pisac do drugiej polowki, pol godziny zeby Ci wyslala jakas kase bo nie masz jak zatankowac albo cos kupic xD (to jest tak ze leci cala kasa z wyplat na wspolne konto i potem ona wysyla mi jakas kase na zycie itp.)
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc
#logikarozowychpaskow #logikaniebieskichpaskow #milosc

SweetStrawberry +35
Daaawno mnie tu nie było ʕ•ᴥ•ʔ Nawet się troszkę stęskniłam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
#pokazmorde #atencyjnyrozowypasek
źródło: 154962667337632033
Pobierz

!["Migranci przejeżdżają palcem po szyi" [REPORTAŻ Z GRANICY]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/ced23f4f63812d2f7840b57e6cf7f43d6b9005632e221d16c8c03803a771b27e,q80.jpg)

Dostępna darmowa wysyłka z polski/priority line bez VATu:
Odkurzacz automatyczny Ilife V5, funkcja mopowania, w zestawie automatyczna stacja ładująca + akcesoria:
ILIFE V5 Intelligent Robotic Vacuum Cleaner
Z kodem ILIFEV5EU cena spada do $119.99. Wysyłka darmowa z Polskiego magazynu bez VAT!
Odkurzacz automatyczny Ilife V7, funkcja mopowania, kontrolowanie za pomocą apki lub kontrolera, stacja dokująca + akcesoria w zestawie:
ILIFE V7 Super Mute Sweeping Robot Home Vacuum Cleaner Dust Cleaning
Z kodem ILIFEV7EU cena spada do $152.99. Wysyłka darmowa z Polskiego magazynu bez VAT!
Automatyczny odkurzacz Xiaomi Mi Robot, super moc ssania, spora bateria, zarządzanie z poziomu aplikacji, stacja dokująca:
Original Xiaomi Mi Robot Vacuum 1st Generation
Z kodem GB4thGW4017 cena spada do $309.99. Wysyłka darmowa z Polskiego magazynu bez VAT!
Automatyczny odkurzacz Xiaomi Mi Robot 2 generacji (roborock S50), uważany za najlepszy auto-odkurzacz, odkurzanie + mycie na mokro, kontrola za pomocą telefonu, w zestawie stacja dokująca + akcesoria:
Xiaomi roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner second gen
Z kodem NEWXMVM cena spada do $439.99. Wysyłka darmowa Priority Line bez VAT!
#gearbest #ilife #xiaomi #agd #sprzatanie #roboty #odkurzacz #promocje #kupony #kodyrabatowe
źródło: comment_rWknzqyfK3FlLOZ4sHSRFTwlSS5i4mWy.jpg
Pobierz