Aktywne Wpisy

malkuth +642
Dawałem im szanse. Byłem pozytywnie nastawiony do nowego UI, ale już mam dość.
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja
Jak możecie wypuszczać produkt z tyloma błędami i testować go na użytkownikach? Jeszcze bym zrozumiał gdyby było mega duże parcie na to i już przygotowany plan szybkiej naprawy. Wtedy Ok, wypuszczacie MVP i później mamy solidna bazę do dodawania nowych funkcjonalności.
Powinniście wiedzieć, ze największym plusem wykopu zawsze była dyskusja użytkowników (nie zawsze merytoryczna, ale jednak). Teraz ta dyskusja

Efeljot +7
#pytanie #wybory #platformaobywatelska #platforma
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge
Pytanie do wszystkich osób, które spuszczają się nagle nad PO - czy potraficie wymienić jakiś jeden sukces/dobra zmianę z czasów ich kadencji xD? Tak serio xD
Ewentualnie jeden postulat, który sprawi, że po wygranych wyborach jeśli przejmą władzę to będzie lepiej :D Na razie nikt mi nie potrafił nic konstruktywnego odpowiedzieć także rzucam taki #challenge

Mam problem z kartą graficzną Gigabyte Radeon R9 280X 3072MB DDR5/384bit mianowicie działa jedynie obraz w trybie VGA, lecz wyświetla artefakty w postaci lini, po uruchomienu systemu w trybie awaryjnym CPU z nie wykrywa karty, tak jak program do flashowania biosu karty. Elementy dyskretne z górnej cześci karty wyglądają na nieuszkodzone. wyświetlając pulpit w trybie awaryjnym obraz jest nieczytelny przez artefakty, zrobiłem screen shota pulpitu, po zmianie katy na taką jaka działa otwierająć screena nie ma na nim tych problemów. Karta nie była wykorzystywana do kopania, a na grach używana około 8h tygodniowo, nie podkręcana dodatkowo poza tym co było fabrycznie. Jakieś pomysły?