Aktywne Wpisy

źródło: 1000009070
Pobierz
Lotmanek 0
Takie zmiany na skórze, co to może być? Ospa? Około 10 takich swędzących bomblów, tylko na nogach i na d00pie, pomocy
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
#zdrowie #dermatologia #pytanie #skora
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Niektórzy wiedzą, ale inni nie, więc powiem - prowadzę małe studio gamedevowe - Alrauna Studio, mamy na koncie jedną małą grę mobilną i robimy następną. Jednocześnie jednak mam pomysł i wstępne GDD małej gry mobilnej z cyklu #czarnyhumor - prosta klikanka, która (jak myślę) ma potencjał na trochę grosza i zabawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tej okazji, razem ze znajomą programistką szukamy grafika 2D, który chciałby w wolnym czasie podłubać przy projekcie. Dlaczego w wolnym? Ano, bo po pierwsze jest to mikroskopijny projekt, a po drugie, nie mogę zapewnić umowy czy płatności z góry. To raczej czysto hobbistyczna rzecz na po godzinach, z której dopiero zyski będziemy dzielić na siebie. Ogłoszenie więc raczej nie będzie atrakcyjne dla młodych i starych wyjadaczy - liczę na człowieka z pasją ( ͡° ͜ʖ ͡°) - Oczywiście, możemy podpisać umowę odnośnie podziału golda.
W każdym razie - jeśli znajdzie się chętny, albo chętna, to bardzo będę wdzięczny za informacje na PW :)