Aktywne Wpisy
luigi_pl +242
Robię #rozdajo, bo mogę
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady
Co jest do zdobycia:
(1) dowolna jedna gra ze steama do 350 zł - za pomocą maszyny losującej zostanie wybranych 2 śmieszków plusujących ten wpis (muszą spełnić zasady opisane niżej), być może będzie ich więcej, jeśli gry które wybiorą nie przekroczą budżetu (700 zł)
(2) dowolna jedna gra ze steama do 150 zł - dla tego śmieszka, który zostawi komentarz/mema/paste/cokolwiek innego, co mnie rozbawi do łez
Zasady

Mirki, to je dobre ( ͡° ͜ʖ ͡°) Witaminka z tiktoka dostała incydentu kałowego z powodu okropnie mizoginistycznego komentarza pod filmem z Poznania na sadolu. Jak brzmiała jego treść? Uwaga:
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok
"Co za przegryw. Żadna kobieta nie jest czegoś takiego warta"
Kumacie to? Laska bóldupi bo jej ego nie może przetrawić tego, że nie jest warta samobójstwa rozszerzonego pośrodku miasta XDDDDD
#blackpill #poznan #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #p0lka #tiktok

#mikrokoksy #silownia #dieta
bo chyba nie zjadles 7 kilo ryzu?:)
@maniok: ilość to ile białka pozyskałem z danego produktu
ilość na 100g to ile g białka ma dany produkt na 100g
tutaj to samo dla ww
xiaomi rice cooker dużo tutaj pomaga
edycja: a nie, teraz widze sa po 101
a tylko tyz w tym robisz? bo tam na zdjeciach sa jakies inne potrawy
Bo u siebie mam tylko podsumowanie ile makro zjadłem w dzień/tydzień/miesiąc nie mogę wybrać np. samych węgli czy białka.
@maniok: basmati wymiata
Ja nie lubię workowego, a gotowanie luzem zajmowało dużo czasu,
Tutaj wrzucasz ryż, zalewasz wody, w apce ustawiasz jaką chcesz miękkość ryżu, ewentualnie czas na która ma być zrobiony i odpalasz, po ~45 minutach masz gotowy ryż.
Urządzeniem możesz odpalić przez neta wracając np z roboty.