Wpis z mikrobloga

@PanDenar Na czym Ci najbardziej zależy w smartfonie: wydajność, aparat, rozmiar/jakość ekranu, praca na baterii itp itd?
Wydajność z podanych to OP5T>V30>S8
Aparat S8 i V30 ten sam poziom i duży plus dla LG za szeroki kąt.
Bateria to OP5T i V30 z czasami 5-7 SoT, S8 tu raczej nie ma się czym pochwalić.
Jeśli zakup na lata to bardziej perspektywiczny będzie OP5T ze swoim 8GB. Jeśli na rok, półtora to
  • Odpowiedz
@Z_narkotykow_to_tylko_Kawa_Inka: SOT>Wydajność>Ekran>Design>Aparat. Już mam 5T w kolorze czerwonym w koszyku ale dopiero teraz zauważyłem że 5T jest większy od V30 która po wzięciu w dłoń wydawała mi się zbyt duża. Nie byłem w stanie obsłużyć V30 jedną ręką (mam małe dłonie ( ͡° ʖ̯ ͡°) więc chyba muszę się jeszcze poważnie zastanowić i celować w S8 która nie jest cegłą ale pod względem wydajności i SOT
  • Odpowiedz
@PanDenar
Jeśli masz takie priorytety i zależy Ci na rozmiarze urządzenia to może Xiaomi Mi6. Bardzo dobre czasy na baterii potrafi wykręcić. Ponad 5-6h SoT. Oczywiście ten model nie ma B20, którego brak jeśli nie korzystasz z LTE na terenach słabo zurbanizowanych nie będzie dokuczliwy.
Większość tzw flagowców obecnie to urządzenia 5.5-6" czyli dość spore smartfony. Poza tym w większym łatwiej zmieścić większe ogniwo.
Jak nie spieszy Ci się strasznie z
  • Odpowiedz