Aktywne Wpisy

SaIamanca +319
Dostałem w rozliczeniu Samsunga S24+ i do niego smartwatcha z tej samej firmy, a że nie jest mi to potrzebne i od 4 miesięcy się kurzy to oddam wykopkowi (bez zielonek!)
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals
Wystarczy, że dasz tutaj plusika, napiszesz kreatywny komentarz i zaobserwujesz mój profil i dnia 19 października będzie losowanie.
Oczywiście dostawę sam opłacam.
#rozdajo #samsung #smartfon #smartwatch #cebuladeals

źródło: IMG_20241011_115491
Pobierz
jarosuaf +491
Wypadek był koło mojego miasta, najprawdopodobniej w środku dwie osoby. W komentarzu to, co się od auta odkleiło.
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie
#motoryzacja #wypadek #szybkoalebezpiecznie

źródło: 2
Pobierz
Jaki smartfon kupić?
Wydajność z podanych to OP5T>V30>S8
Aparat S8 i V30 ten sam poziom i duży plus dla LG za szeroki kąt.
Bateria to OP5T i V30 z czasami 5-7 SoT, S8 tu raczej nie ma się czym pochwalić.
Jeśli zakup na lata to bardziej perspektywiczny będzie OP5T ze swoim 8GB. Jeśli na rok, półtora to
Jeśli masz takie priorytety i zależy Ci na rozmiarze urządzenia to może Xiaomi Mi6. Bardzo dobre czasy na baterii potrafi wykręcić. Ponad 5-6h SoT. Oczywiście ten model nie ma B20, którego brak jeśli nie korzystasz z LTE na terenach słabo zurbanizowanych nie będzie dokuczliwy.
Większość tzw flagowców obecnie to urządzenia 5.5-6" czyli dość spore smartfony. Poza tym w większym łatwiej zmieścić większe ogniwo.
Jak nie spieszy Ci się strasznie z