Wpis z mikrobloga

W końcu, po miesiącach samego czytania, postanowiłem założyć konto. Trochę wstyd, ale jakoś to przeżyje( ͡° ͜ʖ ͡°) witam wszystkich koneserów patologii! Muszę ogarnąć wszystko co i jak, ale jestem dobrej myśli. Przywitać się postanowiłem właśnie tu, bo tak jak i Wy podziwiam osobę Prezesa i jego wielki wkład w polską kulturę. Żeby nie było, że to taki gówniany wpis jakiegoś debila, wypowiem się co nieco na temat Rafatusa i tego, co mówią o nim inni, głównie jego przeciwnicy. Serio, ktoś myśli, że dzieci będą brać z niego przykład?! Bo taki argument często się pojawia w bluźnierczych opiniach na jego temat. Noo, w takim razie płodzicie upośledzone dzieci, bo jakoś ja widywałem meneli i tak dalej, ale nigdy nie pomyślałem "oooo, chciałbym być tacy jak oni!". Poza tym, cenzurowanie Rafatusika, bo dzieci mogą to zobaczyć, to pierwszy krok do ogólnej cenzury Internetu. "Zbanujmy Sadistica, bo przeca dzieci mogom to zobaczyć". To rodzice powinni pilnować swoich gówniaków, a nie że reszta ludzi cierpi. Dzięki za uwagę, to wszystko z mojej strony, pozdrawiam, ale tak bez przesadnego spoufalania się, żeby nie było gejowo( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rafatus
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Takjakos2012: Witam nowo nabytego patologa (z greki - jest to osoba zajmująca się patostreamami)

Patostreamy to rodzaj sztuki teatralnej wywodzący się z antycznej Grecji, mianowicie Dionizji Wielkich oraz Dionizji Małych. Tam też możemy upatrywać się pierwszych patostreamów. Analizując to słowo możemy wyłonić dwa człony: pathos (słowo w grece oznaczające "dymy") oraz stream(początkowo gr. rheuma, ale uległo zmianie pod wpływem czynników kulturowych) - więc patostream oznacza nic innego niż "tam gdzie
  • Odpowiedz