Aktywne Wpisy

FajnyTypek +74
źródło: temp_file2424853994880701963
Pobierz
dict +94
Skala zaniedbań, bylejakości, dezorganizacji w tym kraju to jest jakaś kpina. Imgw nie ma narzedzi do ostrzegania ludzi przed #powodz nikt nic nie wie. Sutryk powiedział, że spoko, dopiero w czwartek lub piatek będzie zmartwienie.
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a
A informacje, gdzie auto przestawić ludzie sami muszą rozkminiać. By chociaż tę jedną rzecz sprawdzili i poinformowali ludzi... Niech powiedzą, że wystarczy zaparkować w Trzebnicy i wrocić pociągiem. Skąd ludzie mają wiedzieć, gdzie zaleje, a

#epapieros
Postanowiłem rzucić epalenie (spóźnione postanowienie noworoczne xD)
Jakieś porady jak z tym całkowicie skonćzyć ? czym się wspomóc, co może być pomocne? Mam jakieś gumy,tabletki z nikotyną które stosuję, na krótką metę pomagają ale nadal brakuje jakiegoś kopa. Moja silna wolna jest chyba na wakacjach :)
Coprawda od długiego czasu tylko 3mg, ale schodziło ponad 10ml dziennie. Kurde nie sądziłem że to będzie takie ciężkie !
A tak serio - schodź powoli, ja jak rozrabiam bazę to przy każdej kolejnej serii schodzę o 0.1 - 0.2 mg. Zejdzie pewnie z 2 lata, ale tak się powinno udać.
@luc: Desmoxan i Tabex to to samo - cytozyna. Dzięki Desmoxanowi 14 miesięcy temu rzuciłem palenie bardzo przyjemnie i bezproblematycznie. Nicorix to jakiś suplement diety gdzie nawet nie odważą się podać nazwy składnika aktywnego więc wyczuwam ściemę.