Wpis z mikrobloga

Grubą akcje miałem pod blokiem. Pare dni temu nasza zyebana wspollokatorka wpuscila jakichs typów na mieszkanie którzy niby chcieli zobaczyć rozkład mieszkania bo chcą kupic mieszkanie piętro niżej. Wygladało to na rekonesans przed wjazdem na chate chyba. Dzisiaj wracam wieczorem z miasta, pod blokiem stoi ford focus a w nim czterech typów. Klasyczna obserwacja, jeden co 5 minut leje w pod garażem, drugi co chwila biega do żabki po chipsy i batony. W końcu się zlitowałem i zadzwoniłem po bagiety. Albo mają kreta albo skaner policyjnych częstotliwości bo po chwili kierowca dostał telefon i zmyli się czym prędzej. Bagiety odwołałem ale chyba dzisiaj nie zasne :(
#lodz
  • 39
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirkobiniu: ale w tym aucie byli ci sami ludzie których Ona wpuściła do mieszkania? Stary, jest piątek, może chłopaki sobie pojechali na miasto z kierowcą, zbunkrowali się gdzieś między blokami, żeby w ciszy napić się piwka a potem odjechali sobie dalej. Nie bądź paranoikiem. Chociaż sąsiadki nie zazdroszczę ale CIebie to nie dotyczy bo pewnie gdyby mieli kogoś obrabować to obrabowali by ją.
  • Odpowiedz
@nathaliekill: okurła
@mirkobiniu: dla porównania powiem Ci, że są tez normalni ludzie. Szwagier chce kupić mieszkanie w bloku w Łodzi, pojechałem razem z nim tydzień temu oglądać jedno na teo i mieszkanie jest "obsługiwane" przez agencję. Na wstępie zostaliśmy poinformowani, że możemy oglądać części wspólne a pokoje za pozwoleniem aktualnych lokatorów a jeżeli się nie zgodzą to nie możemy. No i nie zgodziły sie ( ͡° ͜
  • Odpowiedz