Wpis z mikrobloga

WTF? Napisałem komentarz w którym użyłem słowa "W---------m" - ja, JA W---------M, nie w---------j dostałem 700 lików. Boner motzno i nagle komenatrz usunięty przez moderacje xDDD Poważnie wypok? Już nie można sobie przeklnąć na tym portalu? Ale masturbowanie do postów o magikalu albo innym rafatusie jest okej i z tym moderacja nic nie robi xD ? #wykop #moderacja #afera #zdupyafera #atencyjniak #lewackalogika #cenzurainternetu #cenzura

"Dzięki za wpis. Wypi**** stąd jeszcze dzisiaj. Pozdrawiam" no gdzie moja silver rama?¯_(ツ)_/¯
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirkax: Więc mówisz, że najpierw zaakceptowałeś regulamin serwisu, w którym napisano, że wulgarne treści nie są tu mile widziane, a teraz masz pretensje o to, że moderator (po zgłoszeniu użytkowników) usunął Twój wulgarny post? Umowy też najpierw podpisujesz, a później masz pretensje do świata o to, że inni wymagają abyś się z nich wywiązywał?

• Odpowiedz
@a__s: No szkoda że nie skomentujesz drugiej części mojej wiadomości gdzie jest tylko jeden przykład czystej hipokryzji z waszej strony. Gdyby nie to, słowem bym się nie odezwał. Moje "wypier****" jest wulgarne, ale treść jaką wrzucają niektórzy już do wulgarnych nie należą, bo? Generują ruch na stronie? Czy jak, pytam zupełnie poważnie.
  • Odpowiedz
masturbowanie do postów o magikalu albo innym rafatusie jest okej

@mirkax: Więc jakiej reakcji oczekujesz, mamy zabronić wypowiadania się o jednym czy drugim, bo Ciebie to nie interesuje? Jeśli treści są wulgarne - zgłaszaj, usuwamy takie wpisy. A jeśli nie odpowiada Ci jedynie temat, to skorzystaj z czarnej listy.
  • Odpowiedz
@mirkax: Jeśli treści są wulgarne - zgłaszaj, usuwamy takie wpisy. A jeśli nie odpowiada Ci jedynie temat, to skorzystaj z czarnej listy.
  • Odpowiedz
@mirkax: Jeśli treści są wulgarne - zgłaszaj, usuwamy takie wpisy.

@a__s: 90% wulgarnych wpisów które zgłaszam jest odrzucanych. Proszę Cię, nie mów że coś robicie jak tego nie robicie. Jesteście najgorzej zorganizowaną bandą moderującą, bo ekipą tego się nie da nazwać, jaką znam. Kompletnie niejednogłośni, stosujecie wyimaginowany regulamin i odrzucacie zgłoszenia cytując go, robiąc absolutną kurtyzanę z logiki.
A.....c - > @mirkax: Jeśli treści są wulgarne - zgłaszaj, usuwamy takie wpisy.

@a_...

źródło: comment_D3wK91SCKnmD70vARfTivvjLDZAnAcPU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz