Kto w piątek siedział w pracy do północy, czekając na pliki pod reklamę wielkoformatową na dużą lokalizację w #krakow?
Kto ich nie dostał i w weekend nie mógł się napić piwa, bo pliki wpadną za 2-3 godzinki i musiał być non stop pod telefonem?
Kto ma zaj**aną skrzynkę 27 mailami, że jeszcze sekundka i będą?
Jest 10:30 w poniedziałek i plików nie ma, a od 6:00 rano 10 telefonów od koordynatorki, że grafik da radę. Pierwszy raz robi, ale zrobi. Czuje się jak spidey, który za 3 godziny posiedzi tu jeszcze 5 godzin :/
@SmileyRipper: policz sobie za to wszystko nadgodziny i wyślij im stosowne rozliczenie, takie trzymanie ludzi w pełnej mobilizacji przez kilkadziesiąt godzin z rzędu to czyste #!$%@?ństwo.
@SmileyRipper: Tak odczywiście, do wtorku ale przyszłego xD Przyjdą Ci pliki w RGB albo z pieknym, soczystym, czystym czerwonym o składowych 13/89/73/7 ( ͡°͜ʖ͡°)
@sorasill: Najlepsze jest to, że chciałem się bezpośrednio skontaktować z grafikiem, to nie dał kontaktu koordynatorce. Wiem tylko, że klika z Tel-awiwu - chyba mają nam za złe te obozy ( ͡°͜ʖ͡°)
Kto ich nie dostał i w weekend nie mógł się napić piwa, bo pliki wpadną za 2-3 godzinki i musiał być non stop pod telefonem?
Kto ma zaj**aną skrzynkę 27 mailami, że jeszcze sekundka i będą?
Jest 10:30 w poniedziałek i plików nie ma, a od 6:00 rano 10 telefonów od koordynatorki, że grafik da radę. Pierwszy raz robi, ale zrobi. Czuje się jak spidey, który za 3 godziny posiedzi tu jeszcze 5 godzin :/
#dtp #wielkiformat #gorzkiezale
@sorasill: na 100% będzie poprawka, ale już im poprawię i wyślę do akceptu, bo się nie doczekam
@Adhezyt: Będzie gradient niebieski, tyle wiem
@SmileyRipper: poinformuj ich od razu, że liczysz nadgodziny. niech potem nie twierdzą, że ich zaskakujesz.
@phoe: Tutaj nie mam się czego obawiać, zgodziłem się na to. Nigdy nie było problemów z kasą.