Aktywne Wpisy

rales +2192
ZAPLUSUJ TEN WPIS, A ZAWOŁAM CIĘ ZA 8 LAT
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna
Tak aktualnie prezentuje się najdroższa 11. (wg transfermarkt) zawodników mających nie więcej niż 18 lat.
Zobaczymy za 8 lat, gdy chłopaki będą mieli po 26 lat, ilu zrobiło wielką karierę, z ilu wyrosły Bojany, a ilu przepadło w zawodowym futbolu.
#pilkanozna

nomundo +1
#nieruchomosci
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę
Co myślicie o takim rozkładzie dla rodziny 2+1 ? Mniejszą toaletę myślałem o zmianie na większą garderobę

w przestrzeń powietrzną Sojuszu Północnego w okolicach Morza Północnego.
August 1st 1990.
Polecam kliknąć w źródło bo jest duża rozdzielczość.
#aircraftboners #samoloty #wojsko #militaria
Mówię wyłącznie o manewrowości tych wszystkich maszyny - awionika to inna sprawa.
Jeżeli bierzesz pod uwagę maszyny z tamtych lat, konca 80' to takie SU-27 nie miał za dużo równych sobie maszyn. F-14 i F-15 były i są dobrymi maszynami ale nie tak dobrymi pod względem manewrowości co SU-27, ba można powiedzieć, że nawet Mig-i 29 były lepsze od nich. A maszyny F-16 i F-18 nie miały do
Także nikt tutaj eksperta nie gra ale coś tam wie i tak jak wyżej pisałem nie zgadam się z tym co zostało dopowiedziane wyżej. Tak owszem,
Khem, a coś więcej o tym unikaniu pojedynków z Su-27?
Cytat nie wiem skąd ale nawet nie ma sensu go prostować, a o walkach indyjskich MKI z amerykańcami to
Tak możemy się przekomarzać w nieskończoność.
@Rycerz_Klatki_Schodowej: Mówisz o tych ćwiczeniach, podczas których hinduskie myśliwce miały przewagę 3 do 1, a amerykańskie F-15C miały zakaz używania pocisków AIM-120 AMRAAM?