Wpis z mikrobloga

warto wspomnieć, że dokładnie rok temu na tym torze robiłem max 8.16 autem tej samej klasy.

@TheSznikers: na mniejszym gripie.
U mnie teraz za pierwszym lapiem zrobiłem taki sam czas jak besta poprzednio a do urwania na luzie z 7 sekund. Raczej kwestia zmian w silniku gry i ustawień serwera a nie progresu skilla :p
  • Odpowiedz
@TheSznikers: albo byl nizszy grip, albo temperatura inna. Mozliwe, ze model opon tez sporo przyspieszyl. Juz duzo urwalem, a jeszcze wiele miejsc na zielono robie, wiec po zlozeniu w calosc bedzie kilka sek szybciej niz wtedy. Moze gdzies mam jakies screeny to zobacze jaki byl grip.
  • Odpowiedz
@TheSznikers: ze niby w 3 sezony sie nauczylem jak krecic tym nieokraglym kolkiem? Watpie :D Kubol tam pewnie ma jeszcze w rekawie ze 3 sekundy. Czeka tylko czy ktos przypadkiem sie nie przedrze przez granice 8:00 wtedy przyatakuje.
  • Odpowiedz
Gratki, fajny przejazd. W zasadzie 95% zakrętów biorę tak samo, na tych pozostałych 5% nie wiem jak Ty przyczepność znajdujesz... ( ͡ ͜ʖ ͡) . Poza tym naliczyłem ze 3 drobne błędy bez specjalnej analizy, które jak wyeliminujesz to pewnie ze 3 sekundy od razu urwiesz...

2 pytanka:
1) czy hotlapy zawsze na full-slikach?
2) jeździsz na swoim setupie? W szczególności dopasowywałeś stopniowanie biegów?

EDIT: "które jak
  • Odpowiedz