Wpis z mikrobloga

Robimy wszystkie możliwe konfiguracje i takie też się zdarzają.

@NTT_System: to nie lepiej zrobic najlepsze konfiguracje w danej cenie z ssd albo bez a nie n-------c 2600 modeli?
  • Odpowiedz
@NTT_System: Chciałem napisać, że przecież konfiguracje ludzi są tendencyjne, ale właśnie uświadomiłem sobie, ile opcji można ułożyć. Ale nie lepiej po prostu założyc powiedzmy 10 różnych zastosowań PC, pod każde zastosowanie przypiąć 3 przedziały cenowe i do każdego trzy najlepiej "zestrojone" zestawy? Wyszłoby mniej, ale lepiej skalibrowanych. Swoją drogą, fajna robota, komponowanie takich setupów.
  • Odpowiedz
@Bachal: No tak, taki też był plan. Problem w tym, że pojawia się masa zapytań "Można do tego taki proc? A do tego taki ram?" Serio, nawet przy tylu konfigach dodajemy nowe ()
  • Odpowiedz
@NTT_System: Troszkę to bez sensu, jak coś jest do wszystkiego, to jest do... Gdybym był laikiem, odrzucałaby mnie mnogość konfiguracji do wyboru, przytłaczała. Już chyba lepiej byłoby rozreklamować chat/konsulting, który pomoże dobrac podzespoły. Chociaż to się nie pozycjonuje dobrze na allegro, więc może też o reklamę chodzić...
  • Odpowiedz
@Bachal: Po to są filtry/chat/poradniki u nas/mail/kontakt. Większość sobie radzi. Będziemy pracować nad rozbudową filtrów, przekształceniem ich na kilka pytań np. w wersji dla zielonych
  • Odpowiedz
@NTT_System: Problem w tym, że Janusze wiedzą jak sprzedawać, kupują tam ludzie niedoświadczeni, którym tylko liczby w głowie, więc jak widzą 16 GHz to kupują, no ale szanuję za podejście i liczę, że się przebijecie.
  • Odpowiedz
@NTT_System: o tyle czysto teoretycznie lepiej kupować u was takiego gotowca że powinniście w TEORII skupić jakiś multum kart gdy były w normalnych cenach i powinniście sprzedawać teraz te PC w normalnych cenach czy nawet te 200-300 zł więcej jak żeście skupili ten sprzęt do złożenia i wtedy ustalili cenę za niego jak ciepłe bułeczki

a jeśli w praktyce na bieżąco składacie i zamawiacie towar to taki średni to deal
  • Odpowiedz