Aktywne Wpisy
SmutnoMi +1
#kryptowaluty #gielda #inwestowanie #pytanie
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.
Czy znacie kogoś, kto realnie zarobił na krypto?
I nie:
1. Nie chodzi mi o kolege kolegi którego ojca brat został milionerem, tylko o osobę którą znacie w realu i w miare ufacie.

Kalifat +2
Kto tu ma pierwszeństwo?
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
Czerwony ma puścić niebieskiego mimo że niebieskie jedzie wewnętrznym pasem i czerwony ma go z lewej strony?
Jakoś dziwnie zaprojektowali to rondo xD
#prawojazdy
#kiciochpyta
źródło: image_picker_99903BE2-D11E-4FEC-BB35-E7F25E9C4554-96155-00001D448AA3AE94
Pobierz

Chciałbym zmienić procek na dużo mocniejszy, jakąś i7 pod granie w pubg i cs go i inne tytuly ;)
i mam dylemat, czy brać jakąś i7 na sockecie 1150, który posiadam obecnie czy konieczne jest wzięcie jakiegoś i7- 8700K i nowa plyte
co radzicie? opłaca się wymieniać prawie wszystko czy wystarczy sam proc zeby poczuć duzy skok mocy?
Obecnie posiadam:
PROC: i5-4570, 3.2GHz,
MOBO: MSI z87-g43
KARTA: 1060 GTX G1 Gigabyte
PAMIĘĆ: 16GB ram
#wykop #pytanie #pc #komputery #pcmasterrace #sprzetkomputerowy #gry #komputer
czy wziąć i7 na n owym sockecie i zmieniać płyte, ram itp czy sam proc
tzn jakbym bral nowy to bym celowal w i7 8700K a jak na starym sockecie to myslalem o i7 4790K tylko te starsze procki sa ciezej dostepne widze
i boje sie ze przy podobnej cenie miedzy i7 4790K a i7 8700K jest przepasc tamten drugi ma 6 rdzeni
za tyle to już bierz tą nową
wezme 4790k ale widze ze musze kupić używkę bo nigdzie nie ma nowych, w okolicach ~1000PLN sie oplaca?
nie bierz starej i7 za tyle pieniędzy, jeśli chodzi o starą i7 to tylko używana
jeszcze kwestia jaki masz ram czy 4 czy 3?
ale znow brac nowego to musze wymienic 3 rzeczy, plyte proc i ram :D to juz mam 2500