Aktywne Wpisy

Gmeras +1213
Drogie Wykopki,
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w
Na początku chciałem powiedzieć, że to ostatni post związany z tą historią. Jeśli ktoś będzie ciekawy, co u nas w przyszłości, postaram się odpowiedzieć, ale nie będę już publikować żadnych aktualizacji, z wiadomych względów.
Dziś odbyła się uroczystość pogrzebowa. Przyszło wiele osób, tak wiele, że nie byłem w stanie zarejestrować wszystkich, którzy przyszli pożegnać. Jeśli ktoś z Was tam był, dziękuję z całego serca bo widziałem wiele nieznajomych twarzy. Pochowana została w
źródło: temp_file859706454760030366
Pobierz
marausz +68

Pobrałem gotowy .stl pudełka i chciałem go edytować (wydłużyć i dodać parę rzeczy). Niestety ja nie bardzo into freeCAD :(
Zna może ktoś trutorial albo może to zedytować?
#pomocy #cad #3d
źródło: comment_nPMa7NqWt9M5HuyGST5RHO7JheerGUrD.jpg
Pobierz1. FreeCAD to rak, lepiej obczaj Fusion360, onshape, tinkercad albo coś podobnego.
2. stl to jest syfny format do dalszej edycji. Jak masz prosty kształt typu pudełko to wygodniej będzie odtworzyć od zera niż się bawić z gotową stlką