Wpis z mikrobloga

a jeśli na to że jest muzułmaninem nadal uważam go za prawaka i prymitywnego ch*ja to kim jestem?

@Lipathor: Islamofobem i rasistą drogi Watsonie bo nie respektujesz jego przekonań religijnych. Co gorsza, islamofobia i razism są prawackie, więc wedle niektórych definicji jesteś też faszystą.
  • Odpowiedz
@Lipathor: Czyli chcesz przez to powiedzieć że nienawidzisz muzułmanów i ich kultury. Przepraszam, ale muszę Cię zgłosić do moderacji, hejtstop, oraz rejestru rasistów. Mam nadzieję że rozumiesz.
  • Odpowiedz
( ) @Lipathor: nie musisz tego pisać wprost, wystarczy że osoba psychicznie chora z jakiejś fundacyjki tak to zrozumie i już możesz mieć nieprzyjemności.
Kończmy tę zabawę bo poglądy mamy podobne, chciałem Ci uświadomić jak łatwo zrobić z kogoś rasistę/islamofoba.

Na każdą z sytuacji jestem w stanie podać przykłady zastosowania w prawdziwym życiu ( ͡° ͜ʖ ͡°), w sumie nie starsze
  • Odpowiedz
@Lipathor: Fajnie - czemu tolerujemy ich w życiu publicznym ? Czemu lewica się od nich nie odcina?
Taki może cię wciągnąć na rejestr rasistów fundacji ale i wysłać notkę do twojego pracodawcy że fundacja prowadzi wobec Ciebie społeczne postępowanie sprawdzające z uwagi na podejrzenie złamania .

G---o warte, ale na pierwszy rzut oka przeciętny człowiek może łyknąć. Jeśli jesteś osobą publiczną to dzieje się zabawna rzecz....
  • Odpowiedz
@Lipathor: Twój w nosie, tymczasem mój mógłby człowieka zwolnić na podstawie pomówień (mnie niekoniecznie, ale to już wynika z obowiązków). Powiesz "idiota pracodawca", ale czy to sprawi że komuś będzie się milej rozstawać z pracą ?
  • Odpowiedz