Wpis z mikrobloga

Wszyscy dziwią się, że Marlenka, która była bita, opluwana i wyzywana na wizji nagle opiekuje się Rafatusem i uprawia z nim s-x. Należy pamiętać, że jest ona w jakimś stopniu upośledzona intelektualnie i/lub psychicznie. Dla niej s-x=bliskość=spełnienie emocjonalne. Zapewne pochodzi z jakiejś patologicznej rodziny i dla niej takie bycie przydatnym (czyli bzykanie się za żetony i opieka nad Rafatusem) to w pewnym wymiarze zaspokojenie potrzeb bliskości i bycia komuś potrzebnym. Taka osoba nie widzi i nie dostrzega tego w jakim syfie żyje. Ile to przecież razy było głośno o patologicznych rodzinach, gdzie pijany mąż tłukł żone i dzieci, a żona zamiast uciekać z takiego syfu albo zadzwonić po policję to się jeszcze obwiniała, że to jej wina i gdy n------y mąż zezgonował, to go jeszcze umyła i ułożyła spać. Polecam książkę "Na marginesach życia" napisaną przez kuratora sądowego, którego pracą jest jeżdżenie po takich patologiach i kontrola nad ludźmi z marginesu. Niektóre historie potrafią zjeżyć włosy na głowie, to nie mieście się w bani jak ludzie żyją http://lubimyczytac.pl/ksiazka/216661/na-marginesach-zycia i blog tego kolesia http://margineszycia.blogspot.com
#rafatus #patostreamy
  • 37
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@halfmaniac Sam piłeś czy ktoś z rodziny?Ja miałem dodatkowo biegunki i bolały mnie trzustka i wątroba.Najgorsze jest to że rafatus nie rzyga a to oznacza że organizm nie wydala trucizny i będzie nią obciążać m.in wątrobę i nerki
  • Odpowiedz
W sumie patrząc na Marlenkę po tym co piszecie to się zastanawiam czy prezes jej przypadkiem kodeinką nie raczy
  • Odpowiedz
@Maszeke: Pojawiały się jakieś głosy, że ona psychotropy bierze, nie wiem na ile to jest prawda. Np. dzisiaj na strimie była bardzo pobudzona i miała jakąś taką dziwną euforię, kodeinka raczej grzeje uspokajająco, ale bardzo możliwe, że poza kamerami coś tam ćpają.
  • Odpowiedz
@halfmaniac Nie mogłam oglądać niestety, Showup mnie obrzydza i ogólem całe te. Ale to całkiem typowe, lekko opóźniona w rozwoju Marlenka poznaje cwaniaczka Rafatusika, ten ogarnia hyperreal i sobie próbują co tam jest. Może ona jest od czegoś uzależniona i dlatego przy nim tkwi i coraz bardziej jej odwala. A kodeinke może se ogarniać idąc Rafatusikowi po miętową...
  • Odpowiedz
@patrzpan: Usunałem wpis mojego poprzedniego wpisu, bo znajomi też są na mirko i wiedzą, że to moje konto ;) W razie czego zapraszam na pw
@Maszeke: Jak dla mnie to i ona i on mogą być mocno przez kogoś zmanipulowani. Rafatus podobno ma dużo długów, jest alkoholikiem w skrajnym stadium, więc nie zdziwiłbym się, jakby jakiś jego "kumpel" zwietrzył interes na tym, że oni o----------ą najgorsze rzeczy, a
  • Odpowiedz
@halfmaniac: @Maszeke: wbrew pozorom prawdopodobnie utrzymujemy Rafatusa przy życiu (cóż za mocne stwierdzenie). Sam przyznawał, że podczas swojej przerwy od streamowania chciał się targnąć na życie. Jednak macie rację, to się może skończyć na dwa sposoby, albo umrze na wizji, albo kiedy przejdzie na niego hype i nie będzie już zarabiał pieniędzy popełni s---------o, bo nie będzie potrafił wrócić do swojego starego życia - czyli do niczego.
  • Odpowiedz
@halfmaniac: proszę cię nawet nie porównuj skrętu po opiatach do odstawienia alkoholu. Po stokroć gorzej się czuje człowiek i psychicznie i fizycznie na zejściu z opio. @Maszeke: skąd przypuszczenia że Marlenka ćpa kodeinę? Zdecydowanie jej zachowanie na to nie wskazuje. Obstawiam że jest na psychotropach, choć z drugiej strony jej zmiany zachowania/nastroju i ogólnie postępowanie wskazują na chorobę psychiczną o której sama nie wie.
  • Odpowiedz
@bigb00m Pewnie masz rację, przyznam, że pomysł z kodeiną wziął się głównie stąd, że temat mi bliski. Na pewno bardziej to prawdopodobne, niż żeby brała stymulanty,chodzi mi o skutki długotrwałego walenia. No ale fakt, że bardziej by tu pasowały psychotropy, ale żeby je brać to albo musiałaby regularnie odwiedzać lekarza, albo kołować skądś recepty, kodę miałaby od ręki. Co tu się musiało stać, że młoda dziewczyna się tak zaniedbała i odcięła
  • Odpowiedz